آمیتاب باچان اسطوره سینمای هند، از امکانات هوش مصنوعی مولد استفاده میکند تا با هوادارانش تعامل بیشتر داشته باشد. باچان درباره همکاری با استودیو دیجیتال آیکنز گفت: من شیفته مسیری هستم که فنآوری در حال تکامل دارد طی میکند و شیفته سرعتی که نوآوریهای جدید در سرتاسر جهان در حال ظهور هستند. یکی از آنها […]
آمیتاب باچان اسطوره سینمای هند، از امکانات هوش مصنوعی مولد استفاده میکند تا با هوادارانش تعامل بیشتر داشته باشد.
باچان درباره همکاری با استودیو دیجیتال آیکنز گفت: من شیفته مسیری هستم که فنآوری در حال تکامل دارد طی میکند و شیفته سرعتی که نوآوریهای جدید در سرتاسر جهان در حال ظهور هستند. یکی از آنها هوش مصنوعی مولد است و من خوشحالم که بخشی از چنین دنیای شگفتانگیز آیندهنگرانهای از هوش مصنوعی مولد هستم و بنابراین با ایکنز همکاری کردهام. ما با هم وارد این دنیای فراجهانی جدید خواهیم شد.
استودیو دیجیتال آیکنز با باچان کار میکند تا ویژگیهای نمادین او را به تصویر بکشد و از این طریق تجربهای جدید را برای طرفداران وی در سراسر جهان فراهم کند. هنگامی که این پروژه تا پایان سال ۲۰۲۳ محقق شود، علاقهمندان در هند میتوانند با باچان در مکانهای مختلف تعامل داشته باشند.
هوش مصنوعی مولد نوعی از سیستم هوش مصنوعی است که قادر به تولید متن، تصاویر یا رسانههای دیگر است.
چشمانداز اعلام شده آیکنز که در حال حاضر با ویژگیهای گرافیک هندی کار میکند، همآمیزی فناوریهای پیشرفته و نمادهای فرهنگی برای ایجاد عصر جدیدی از سرگرمیهای تعاملی است.
ابیناو ورما کالیدیندی بنیانگذار این شرکت گفت: این روزی مهم برای آیکنز است زیرا نام ما از آمیتاب باچان گرفته شده که اکنون به ما پیوسته است. ما با هم از قدرت هوش مصنوعی مولد برای ایجاد تجربیات همه جانبهای که از مرزهای فیزیکی فراتر میروند، استفاده خواهیم کرد. با فنآوری پیشرفته ما، طرفداران این فرصت را خواهند داشت تا با بازیگر مورد علاقه خود تعامل داشته باشند. چه کسی میداند شاید حتی بتوانید با آمیت جی [باچان] در شهر خودتان سلفی بگیرید.
آیکنز چند سرمایهگذار دارد که «ویلیج گلوبال» با حمایت مارک زاکربرگ، جف بزوس، بیل گیتس و رید هافمن از جمله آنهاست.
۵۷۲۴۵
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.