به گزارش ماجرانیوز از آمارهای یاد شده، به این منظور پنجهزار و ۸۴۰ فقره ثبتنام انجام شد که یکهزار و ۹۷۳ فقره از آنها به ارزش ۲۳ هزار و ۴۱۶ میلیارد ریال به بانکها معرفی شد. در نهایت از این تعداد، یکهزار و ۲۰۶ فقره تسهیلات به ارزش ۷۳ هزار و ۲۵ میلیارد ریال به […]
به گزارش ماجرانیوز از آمارهای یاد شده، به این منظور پنجهزار و ۸۴۰ فقره ثبتنام انجام شد که یکهزار و ۹۷۳ فقره از آنها به ارزش ۲۳ هزار و ۴۱۶ میلیارد ریال به بانکها معرفی شد.
در نهایت از این تعداد، یکهزار و ۲۰۶ فقره تسهیلات به ارزش ۷۳ هزار و ۲۵ میلیارد ریال به بنگاههای تولیدی کوچک، متوسط و طرحهای نیمهتمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد پرداخت شد.
پرداخت تسهیلات تولید و اشتغال
مطابق آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ۲۴ آبانماه سال ۱۴۰۰ تا پایان مرداد ماه بیش از ۶۸ هزار و ۲۱۳ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ (برنامه تولید و اشتغال) به بنگاهها و واحدهای تولیدی در کشور پرداخت شده است.
این میزان تسهیلات به ۷۵۵ بنگاه و واحد تولیدی پرداخت شد.
به گزارش ماجرانیوز، منابع تخصیصی تسهیلات تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) در سه بخش تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالان اقتصادی و کمک به نوسازی و جایگزینی ماشینآلات و طرحهای که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، پرداخت میشود.
برنامه تولید و اشتغال (موضوع بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور) از اسفند ماه ۹۷ پس از انعقاد تفاهمنامه و موافقتنامه مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت با سازمان برنامه و بودجه کل کشور، ابلاغ دستورالعملهای اجرایی مربوطه، انعقاد قرارداد عاملیت با بانکها و پیادهکردن فرآیند اعطای تسهیلات از طریق سامانه بهینیاب وزارت صنعت وارد فاز اجرایی شد.
سقف منابع مورد نیاز این برنامه ۲۰۱ هزار و ۲۹۹ میلیارد ریال تعیین شده است. صندوق توسعه ملی به همین منظور تاکنون طی سالهای ۹۷ و ۹۸ به میزان ۵۵ هزار و ۲۰۰ میلیون ریال نزد بانکهای عامل طرف قرارداد سپردهگذاری کرده که در تلفیق با منابع داخلی بانکها (۵۰ درصد منابع صندوق و ۵۰ درصد منابع بانکها)، منابع ایجاد شده برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت به مبلغ ۱۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
پس از ابلاغ دستورالعمل اجرایی برنامه ذکر شده توسط وزارت صنعت، کمیتههای بررسی و کارگروههای استانی تشکیل و اقدامهای لازم به منظور ثبت درخواست متقاضیان تسهیلات و بررسی و معرفی واجدان شرایط به بانکهای عامل در دستور کار قرار گرفت.
بر اساس رتبه بندی جدید سازمان مدیریت صنعتی ایران (IMI 100)، بانک ملت در میان ۵۰۰ شرکت برتر کشور، رتبه اول در شاخص میزان دارایی، رتبه اول در شاخص تحقق سود در نظام بانکی، رتبه اول بانک ها در شاخص بازده فروش، رتبه سوم در شاخص ارزش افزوده و رتبه هفتم در شاخص میزان فروش را به خود اختصاص داد
در بیستوهفتمین همایش «معرفی 100 شرکت برتر ایران»بانک اقتصادنوین موفق به کسب رتبه 36 در میان 100 شرکت برتر کشور شد و همچنین در رتبهبندی صنعت بانکداری به جایگاه ششم صعود کرد. بانک اقتصادنوین که چند سالی است در میان 100 شرکت برتر قرار دارد، این بار توانسته جایگاه خود را در میان برترینهای اقتصادی کشور تثبیت کند.
مدیرعامل بانک سینا در دومین همایش سراسری مدیران، راهبردهای چهارگانه این بانک را در مسیر تحقق اهداف و توسعه سهم بازار تشریح کرد.
رئیس هیاتمدیره بانک توسعه تعاون اعلام کرد: بخش عمدهای از تامین مالی اقتصاد بر عهده بانکها قرار دارد و همین امر فشار زیادی بر بانکها میآورد.
دیدگاه بسته شده است.