به گزارش ماجرانیوز، ستاد مرکزی اربعین حسینی روز شنبه در اطلاعیه شماره سه خود تصریح کرد: داوطلبان و متقاضیان برپایی موکب در راهپیمایی اربعین حسینی برای صدور پروانه فعالیت دو زبانه (فارسی، عربی) باید با مراجعه به سایت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات که مسئولیت مستقیم در شناسایی و تایید مواکب سراسر کشور را […]
به گزارش ماجرانیوز، ستاد مرکزی اربعین حسینی روز شنبه در اطلاعیه شماره سه خود تصریح کرد: داوطلبان و متقاضیان برپایی موکب در راهپیمایی اربعین حسینی برای صدور پروانه فعالیت دو زبانه (فارسی، عربی) باید با مراجعه به سایت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات که مسئولیت مستقیم در شناسایی و تایید مواکب سراسر کشور را دارد، اقدام کنند که هرگونه فعالیت مواکب منوط به ثبت نام و تائید نهایی در سایت اعلامی است.
ستاد اربعین حسینی افزود: پایبندی به همه الزامات، ابلاغیهها و دستورالعملهای مندرج در سایت مورد اشاره برای فعالیت تمامی موکبداران مورد تاکید است.
اطلاعیه شماره سه ستاد مرکزی اربعین حسینی یادآور شد: برای رعایت اصل میزبانی دولت و مردم عراق در ایام اربعین و همچنین ایجاد وحدت در بین خادمان و زوار، تاکید میشود از اختصاصی کردن ارائه خدمات به زائران ایرانی یا شهر خاص جداً اجتناب شود، مواکب باید در خدمت تمامی زوار حسینی(ع) باشد و مواکب تلفیقی در شهرهای زیارتی عراق مورد تاکید ستاد مرکزی اربعین است.
ستاد اربعین تاکید کرد: با عنایت به رویکرد ارائه خدمات تلفیقی با مواکب عراقی در داخل شهرهای زیارتی و نظر به ضرورت پیش بینی و تامین مکفی اسکان و پذیرایی از زائران به خصوص در مرزهای شلمچه، چذابه، مهران، خسروی، تمرچین، باشماق، میرجاوه، ریمدان؛ بایسته است تمرکز مواکب بجای اعزام به کشور عراق، ارائه خدمت در پایانههای مرزی تا ۳ روز پس از مراسم اربعین باشد.
«با توجه به گرمای هوا و جلوگیری از مسمومیتها و شیوع بیماریها پایبندی به رعایت مقرراتها و ملاحظات ابلاغی از سوی کمیته بهداشت و درمان اربعین توسط موکب داران مورد تاکید است.»
ستاد اربعین ادامه داد: اهتمام عملی به شرکت فعال در همایشهای آموزشی موکبداران که با همکاری کمیتههای ذیربط اربعین برگزار خواهد شد لازم الاجراست.
در اطلاعیه ستاد اربعین تصریح شده است: اولویت ارائه خدمات توسط مواکب ایرانی مستقر در عراق، از ظهر اربعین به مدت ۳ روز و تا زمان برگشت زائران است.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در دوماه نخست سال جاری ۱۱.۹ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان به فروش رسیده که حاکی از رشد ۹۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
پرویز خوشکلام خسروشاهی در بازدید از نمایشگاه صنعت مالی بر نقش بنیادین بازارهای مالی در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
شرکت بیمه ملت از ابتدای فروردینماه تا پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴ رقمی بیش از ۴ هزار و ۱۸۹ میلیارد و ۸۷۹ میلیون تومان حقبیمه تولید کرده که این رقم رشدی ۴۰۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی گفت: تحول در سازمانی به گستردگی تأمیناجتماعی نیازمند سیاستگذاری هوشمند و اجرای برنامههای اساسی است تا توسعه همهجانبه برای ذینفعان محقق شود. به همین منظور سازمان در چهارچوب اجرای طرحهای بیستگانه تحولآفرین خود با هدف شتاببخشی به تحول دیجیتال، از فعالان حوزه فناوری برای ارائه ایدههای نوآورانه دعوت به عمل آورد.
دیدگاه بسته شده است.