از تاریخ ۳۰ خرداد ماه امسال عوارض آزادراه تهران- شمال برای خودروهای سواری در روزهای عادی به ۳۸ هزار تومان و در روزهای اوجِ سفر به ۵۰ هزار تومان افزایش یافت. نرخ عوارض برای وانت نیز ۵۰ هزار تومان و برای اتوبوس۵۷ هزار و ۵۰۰ در نظر گرفته شده است. افزایش ۲۵ درصدی عوارض آزادراهی […]
از تاریخ ۳۰ خرداد ماه امسال عوارض آزادراه تهران- شمال برای خودروهای سواری در روزهای عادی به ۳۸ هزار تومان و در روزهای اوجِ سفر به ۵۰ هزار تومان افزایش یافت. نرخ عوارض برای وانت نیز ۵۰ هزار تومان و برای اتوبوس۵۷ هزار و ۵۰۰ در نظر گرفته شده است.
افزایش ۲۵ درصدی عوارض آزادراهی از ابتدای خرداد ماه تصویب و اجرای آن به صورت تدریجی در ۲۳ آزادراه ابلاغ شده است.
«عباس بیات سرمدی»مدیرکل نگهداری آزادراهها روز ۱۶ خرداد ماه به ایرنا گفته بود: نحوه ابلاغ اجرای عوارض ۲۵ درصدی آزادراهی به صورت تدریجی انجام گرفته است، بدین شکل که هنوز آزادراه تهران- شمال شامل اعمال نرخهای جدید عوارض آزادراهی نشده است.
به گفته سرمدی، به طور کلی ۲۳ آزادراه کشور شامل افزایش عوارض ۲۵ درصدی شده است که در مرحله نخست از ابتدای خرداد ماه عمده آزادراهها شامل تغییر نرخ جدید شده است.
مجموعاً ۲۸ آزادراه در حال بهرهبرداری در کشور وجود دارد که ۵ آزادراه در اختیار دولت است و شامل آزادراههای تهران- قم، تهران ساوه، آزادراه کرج – قزوین، قزوین – زنجان و بندرعباس- بندر شهید رجایی است؛ از ۲۳ آزادراه دیگر که غالباً با سرمایهگذاری غیر دولتی نگهداری شده است تاکنون حدود ۱۲ آزادراه الکترونیکی شدهاند و اخد عوارض در آنها به صورت دستی انجام نمیشود.
۲۲۰
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک مرکزی اعلام کرد: واریز یا دریافت وجه از حساب فردی غیر از طرف معامله در زمان انجام معاملات، مشمول مجازاتهای مقررات مبارزه با پولشویی است و عواقب حقوقی و ممنوعیتهای بانکی را به همراه دارد.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چکهای برگشتی، صادرکننده میتواند با واریز مابقی مبلغ کسری، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.
بانک مسکن در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و حمایت از بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستاییان، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت نوسازی و بهسازی ۱۹ هزار و یک واحد مسکونی در مناطق روستایی کشور پرداخت کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با تمرکز بر فروش واحدهای مسکونی با فروش 176 رقبه از املاک مازاد به ارزش بیش از 23 هزار میلیارد ریال، افزایش 290 درصدی را نسبت به سال 1402 ثبت کرد.
دیدگاه بسته شده است.