به گزارش ماجرانیوز از روابط عمومی انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی خودرو کشور، «احمد قلعه بانی» در جلسه هماهنگی برگزاری پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه اتومبیلتی روسیه افزود: در این زمینه میتوان تفاهم نامه مشترک بین چین، ایران و روسیه منعقد و تعریف کرد که روی آن پلتفرم، خودروهای زیادی نیز قابل […]
به گزارش ماجرانیوز از روابط عمومی انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی خودرو کشور، «احمد قلعه بانی» در جلسه هماهنگی برگزاری پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه اتومبیلتی روسیه افزود: در این زمینه میتوان تفاهم نامه مشترک بین چین، ایران و روسیه منعقد و تعریف کرد که روی آن پلتفرم، خودروهای زیادی نیز قابل تعریف و تولید است که منجر به پایین آمدن قیمت تمام شده خودرو در این کشورها خواهد شد.
قلعهبانی با اشاره به فرصت بسیار خوب پیش آمده برای صنعت خودرو و قطعهسازی کشور، به سفر پوتین به تهران اشاره کرد و گفت: بهتر است تفاهمنامههایی با ذکر مبالغ مربوطه و سر جمع مبالغ تهیه و منعقد و جمع موارد در خبرهای ارسالی از نمایشگاه اعلام شود.
وی به بازدید خود از شرکت روسی لادا در سال های گذشته اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت این شرکت خودروسازی آن زمان در دست فرانسویها بود و خودروی ال ۹۰ نیز در خطوط آنها تولید می شد.
دبیر شورای هماهنگی صنعت خودرو کشور اضافه کرد: احساس می کنم روسها در جریان تحریمها در تأمین بخشی از مواد اولیه که از کشورهای اروپایی تامین میکردند دچار مشکل شده باشند، در این راستا میتوان شرکتهای پتروشیمی، فولادهای آلیاژی و غیره کشورمان را برای حضور در نمایشگاه روسیه ترغیب کرد تا شاهد انعقاد تفاهم نامه های از سوی شرکتهای یاد شده با طرف های روسی باشیم.
برپایه این گزارش، نمایشگاه اتومبیلیتی روسیه از ۳۱ مرداد تا سوم شهریورماه ۱۴۰۱ برابر با ۲۲ تا ۲۵ آگوست ۲۰۲۲ در محل نمایشگاه های بین المللی مسکو (Expo Center) با حضور حدود ۶۰۰ شرکت از ۱۸ کشور و در ۳۰ هزار متر فضای نمایشگاهی برگزار می شود.
همچنین برگزاری پنل مشترک صنعت قطعه سازی ۲ کشور، امضای تفاهم نامه انجمن های قطعه سازی ایران و روسیه، برگزاری تورهای بازدید از چند کارخانه خودرو و قطعهسازی روس و تشکیل جلسات B۲B با شرکتها و صنعتگران روسیه از برنامههای جانبی است که انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور برای این نمایشگاه در نظر گرفته است.
بانک مسکن جزئیات جدید افتتاح حسابهای قرضالحسنه و شرکت در قرعهکشی سال ۱۴۰۴ این بانک را اعلام کرد.
معاون مالی بانک صادرات مهمترین سیاست بانک را حمایت از نقدشوندگی و تقویت سهم اعلام کرد و به آخرین جزییات از تجدید ارزیابی و افزایش سرمایه وبصادر و برنامه های این بانک برای سهامداران خود پرداخت.
رتبه دوم در مانده تسهیلات قرض الحسنه، رتبه سوم در پرداخت تسهیلات فرزندآوری در شبکه بانکی و رتبه چهارم در کسب درآمدهای عملیاتی، مانده تسهیلات اعطایی و تراز مالی در بین بانکهای بورسی اهم دستاوردهای بانک صادرات در پایان آبان ماه بود.
نرخ سود بین بانکی با افزایش ۰.۰۷ درصدی نسبت به هفته قبل ۲۳.۸۶ درصد شد.
دیدگاه بسته شده است.