الهه جعفرزاده: خوردن هاتداگ احتمال ابتلا به بیماریهای خاص را افزایش میدهد و مشکلات مختلفی اعم از دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و حتی مرگ و میر را در بر دارد. اگر کنجکاو هستید که بدانید هاتداگ و مواد تشکیلدهنده آن چطور سلامت کلی بدن را تحت تأثیر قرار میدهند، این مطلب را […]
الهه جعفرزاده: خوردن هاتداگ احتمال ابتلا به بیماریهای خاص را افزایش میدهد و مشکلات مختلفی اعم از دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و حتی مرگ و میر را در بر دارد. اگر کنجکاو هستید که بدانید هاتداگ و مواد تشکیلدهنده آن چطور سلامت کلی بدن را تحت تأثیر قرار میدهند، این مطلب را تا انتها بخوانید. در ادامه به معرفی برخی عوارض مصرف هاتداگ اشاره میشود.
کاهش طول عمر
بر اساس مطالعه منتشرشده در مجله علمی Nature، خوردن تنها یک ساندویچ هاتداگ، به دلیل دارا بودن سدیم و اسیدهای چرب ترانس، میتواند ۳۶ دقیقه از عمر شما کم کند. بر اساس این تحقیق، مصرف نوشیدنیهای شیرین، هاتداگ، همبرگر و سایر فستفودها بیشترین ارتباط را با کاهش طول عمر انسان دارد.
افزایش خطر ابتلا به سرطان
هاتداگ حاوی مواد نگهدارندهای به نام نیتریت و نیترات است که به جهت افزایش ماندگاری و به حداقل رساندن رشد باکتریها به مواد غذایی اضافه میشوند. بین مصرف نیتریتها و خطر ابتلا به سرطان ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. این مواد افزودنی در فرایند پخت نیز غلیظتر میشوند. تحقیقات نشان میدهد که پختن گوشت در دمای بالا میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. ورود این مواد شیمیایی به بدن، ریسک ابتلا به سرطانهای سینه، پانکراس، روده بزرگ و دیگر انواع سرطان را بالا میبرد.
افزایش فشار خون
فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی سکته مغزی و بیماری قلبی است و مصرف بیش از حد سدیم میتواند این خطرات را افزایش دهد. گوشت های فرآوریشده مانند بیکن و هاتداگ سرشار از سدیم هستند و در بالا بردن فشار خون نقش بسزایی دارند.
افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
گوشتهای فرآوریشده، سرشار از چربیهای اشباع شده هستند که مصرف زیاد آنها با بروز بیماری قلبی مرتبط است. یک ساندویچ هاتداگ حاوی تقریباً ۱۸۹ کالری، ۱۶.۸ گرم چربی و ۶.۸ گرم چربی اشباعشده است.
افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
بر اساس یافتهها، افرادی که مداوم از گوشتهای فرآوریشده مانند هاتداگ استفاده میکنند، بابت هر یک وعده، ۳۳ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند. علاوه بر این، نیترات و نیتریت موجود در هاتداگ به سلولهای پانکراس که انسولین میسازند، آسیب میرساند.
بیشتر بخوانید:
منابع: time ، eatthis
۴۷۲۳۲
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: میزان افزایش حقوق بازنشستگان در سال جاری بیش از ۵۰ درصد بوده و این گروه بیشترین رشد دریافتی را در میان اقشار با درآمد ثابت داشتهاند.
دکتر اوقانی آرانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، از تخصیص اعتبار لازم برای پرداخت مرحله دوم متناسبسازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته این صندوق همزمان با حقوق مردادماه خبر داد.
۷۳ هزار زائر اربعین حسینی در 15 روز گذشته بیش از 13 میلیارد دینار عراق از بانک صادرات ایران ارز دریافت کردند
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه پوشش بیمهای افراد واجد شرایط در ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی، تاکید کرد: نباید افرادی غیر از کارگران ساختمانی واقعی از منابع آن استفاده کند.
دیدگاه بسته شده است.