مجید مجیدی در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت خاطره زندهیاد حبیبا… صادقی که چند روز قبل از دنیا رفته بود، گفت: برای سومین رویداد فیلم کوتاه «تصویر دهم» برنامههای زیادی پیشبینی شده است و رویداد، مفصلتر از قبل برگزار خواهد شد. مدیر رویداد «تصویر دهم»، برگزاری کارگاههای فیلمسازی با حضور سینماگران شاخص کشور را یکی […]
مجید مجیدی در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت خاطره زندهیاد حبیبا… صادقی که چند روز قبل از دنیا رفته بود، گفت: برای سومین رویداد فیلم کوتاه «تصویر دهم» برنامههای زیادی پیشبینی شده است و رویداد، مفصلتر از قبل برگزار خواهد شد.
مدیر رویداد «تصویر دهم»، برگزاری کارگاههای فیلمسازی با حضور سینماگران شاخص کشور را یکی از برنامههای این رویداد اعلام کرد و گفت که جزییات آن در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
به گفته محمدتقی اختیاری مدیر خیریه راه ایمان در طول سالهای قبل که به هنر معنای قالبشکنی دادند، فرهنگ، سنت و آیین به عنوان یکی از این قالبها مورد بیمهری قرار گرفت و بخشی از هنرمندان از اینکه هنرشان را در خدمت فرهنگ قرار دهند، دوری میکردند.
اختیاری می گوید به نظر ما، یکی از ویژگیهای رویداد «تصویر دهم» این است که نشان دهد هنوز هم هنرمندانی هستند که نشان دهند زیباترین جلوههای هنر را میتوان در خدمت مذهب، سنت و ایینها به کار گرفت.
اختیاری می گوید موسسه خیریه راه ایمان در بیش از دو دهه گذشته، در مناطق محروم کشور به ویژه در امر فرهنگی، مدرسهسازی و مدرسهداری مشغول به فعالیت است. اکنون هشت هزار دانش آموز تحت پوشش موسسه است و فعالیتهای فرهنگی مختلفی در استانهای خوزستان، هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان انجام میشود.
بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم پوستر سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم» که توسط مهدی میرباقری طراحی شده، با حضور مجید مجیدی، سیدرضا میرکریمی، رضا کیانیان، کمال تبریزی و محمدحسین مهدویان رونمایی شد.
به گفته مهدی میرباقری، این پوستر با ترکیبی از جزییات تابلویی از استاد محمد فراهانی آماده شده و قرار است نسخه دیجیتال نقاشی استاد فراهانی، در روز اختتامیه به نفع خیریه به مزایده گذاشته شود.
محمدرضا مصباح، سیاوش حقیقی، حافظ حکمی، هادی نائیجی، حامد جوادزاده و حسین متولیان از دیگر حاضران در این مراسم بودند که مژده لواسانی اجرای آن را برعهده داشت. محمد رهبر دبیری سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم» را برعهده دارد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.