چرا موضوع ترمیم حقوق کارگران دوباره مطرح است؟ پیمان پژوهنده، کارشناس اقتصادی در یادداشتی در . ماجرانیوز درباره اینکه چرا موضوع ترمیم حقوق کارگران دوباره مطرح است؟ اظهار داشت: مرکز پژوهش های مجلس در تازه ترین گزارش خود به بررسی دلایل تفاوت درک مردم از تورم در جامعه و نرخ تورم رسمی کشور، اشاره داشته […]
چرا موضوع ترمیم حقوق کارگران دوباره مطرح است؟
پیمان پژوهنده، کارشناس اقتصادی در یادداشتی در . ماجرانیوز درباره اینکه چرا موضوع ترمیم حقوق کارگران دوباره مطرح است؟ اظهار داشت: مرکز پژوهش های مجلس در تازه ترین گزارش خود به بررسی دلایل تفاوت درک مردم از تورم در جامعه و نرخ تورم رسمی کشور، اشاره داشته است و به صراحت اعلام کرده است که” براساس افکارسنجی انجام شده در مرکز پژوهشهای مجلس در مردادماه ۱۴۰۱، میانه نرخ تورم احساس شده توسط مردم ۸۶ درصد بوده است. این درحالی است که بانک مرکزی و مرکز آمار نرخ تورم نقطهبهنقطه این ماه را بهترتیب ۴۶ و ۵۱ درصد اعلام نمودهاند.
وی افزود: غرض نگارنده این سطور، بررسی دلایل این اختلاف فاحش بین دو نهاد دولتی در دو قوه مجریه و مقننه کشور نیست، بلکه یادآوری وعده های دولت به هنگام بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور است.
این کارشناس اقتصادی متذکر شد: در آن زمان دولت و به عبارت دقیقتر، رییس سازمان برنامه و بودجه وقت، وعده داده بود چنانچه نمایندگان سقف بودجه را تغییر ندهند و تغییرات گسترده ای را رقم نزنند، نه تنها تورم را کنترل خواهد کرد بلکه این آمار را از ۴۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش می دهد.
وی عنوان کرد: همین امر باعث شد تا به هنگام بررسی حقوق و دستمزد کارمندان دولت در لایحه بودجه سال جاری، قوه تقنینی کشور به رغم نصّ صریح قانون مبنی بر لزوم توجه به تورم و تناسب آن با افزایش حقوق و دستمزد در ابتدای هر سال، به این وعده دلخوش کرده و با عدد افزایش ۲۰ درصدی دستمزد کارمندان موافقت کند.
این کارشناس اقتصادی یادآور شد: حالا که عدم تحقق وعدههای دولت آشکار شده، فشار افکارعمومی از یک سو و تلاش مجلس انقلابی برای بازپس گیری وجهه خود از سوی دیگر، موجب شده که موضوع ترمیم حقوق ها در نیمه دوم سال جاری از راهروهای مجلس به گوش برسد.
وی تصریح کرد: با این همه یادآور میشود که افزایش حقوق ها، خود، بر طبل تورم می کوبد.
مشروح یادداشت پیمان پژوهنده را (اینجا) بخوانید.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نائبرئیس هیئتمدیره بانک سینا در گردهمایی رؤسای شعب منطقه فارس، کهگیلویه و بویراحمد، گفت: تحول و ارتقاء در مدل کسبوکار بانک با تغییر در حوزه ساختاری و فناوری رقم میخورد.
بانک ملی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان کشور ۷۲۸ هزار و ۱۹۲ مورد تسهیلات به ارزش یک میلیون و ۹۴۱ هزار و ۳۰۸ میلیارد ریال به بخش های اقتصادی پرداخت کرده است.
در راستای پیادهسازی طرح ویژه کسب وکارهای خرد و به منظور هماندیشی و بررسی عملکرد استانهای فعال در این بخش، نشستی دو روزه با حضور «مصطفی ازگلی» عضو هیأت مدیره، «احمدرضا کریمی» معاون شعب و بازاریابی بانک قرض الحسنه مهر ایران و همچنین تعدادی از رؤسای دوایر ستادی در شهر مشهد مقدس برگزار شد.
علی خورسندیان، سرپرست بانک مسکن در بیست و یکمین دوره مجامع ارزیابی عملکرد مدیریت های شعب این بانک برسالت و مأموریت اصلی بانک مسکن، تأمین خانه برای مردم و سابقه درخشان این بانک گواهی بر عزم جدی، تلاش و همدلی کارکنان در جهت رفع این نیاز و ایجاد جهش در حوزه تولید مسکن است.
دیدگاه بسته شده است.