حضرت امام حسن بن علی المجتبی (علیه السلام) دومین امام شیعیان جهان و سبط اکبر رسول مکرم اسلام حضرت خاتم الانبیاء (ص) است که در نیمه ماه رمضان سال سوم هجری قمری در مدینه منوره به دنیا آمد. پدر بزرگوارشان حضرت امیرالمؤمنین و امام المتقین علی ابن ابی طالب (ع) و مادر ارجمندشان حضرت فاطمه […]
حضرت امام حسن بن علی المجتبی (علیه السلام) دومین امام شیعیان جهان و سبط اکبر رسول مکرم اسلام حضرت خاتم الانبیاء (ص) است که در نیمه ماه رمضان سال سوم هجری قمری در مدینه منوره به دنیا آمد.
پدر بزرگوارشان حضرت امیرالمؤمنین و امام المتقین علی ابن ابی طالب (ع) و مادر ارجمندشان حضرت فاطمه زهرا (س) دختر پیامبر خدا (ص) است. امام حسن مجتبی (ع) سرانجام در هفتم صفر یا ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری قمری و در سن ۴۷ سالگی به تحریک معاویه و به دست همسر خود (جعده)، به واسطه آب زهرآلود مسموم شد و به شهادت رسید.
تنهاترین سردار
تنهاترین سردار سریالی به کارگردانی و نویسندگی مهدی فخیمزاده در سال ۱۳۷۵ با موضوع شهادت امام حسن مجتبی (ع) بود که از شبکه یک سیما به روی آنتن رفت. این سریال به روایت قسمت کوتاهی از زندگی حسن بن علی، قضیه صلح او با معاویه و شرایط جامعه اسلامی و شیعیان و اتفاقات پس از درگذشت او پرداخته است. همچنین این سریال به شش ماه آخر زندگی امام حسن (ع)، امام دوم شیعیان، پرداخته است.
در سریال تنهاترین سردار هنرمندانی همچون؛ اکبر زنجانپور در نقش معاویه، داوود رشیدی در نقش عمرو عاص،ابوالفضل پورعرب، حسین گیل در نقش ابن عباس، اسماعیل محرابی، مهدی فخیمزاده در نقش شمر بن ذیالجوشن،افسانه بایگان در نقش جعده، فریده صابری، فتحعلی اویسی در نقش مروان، عباس امیری، عنایتالله شفیعی، هادی مرزبان، سیروس ابراهیمزاده، ناصر آقایی، صدرالدین حجازی، غلامرضا طباطبایی، کاظم هژیرآزادف، بهمن روزبهانی، نادر رجبپور، حسین خانیبیک، حبیب دهقاننسب، فرشاد ارژنگی، پرویز شاهینخو، محمدتقی شریفی، شهرام زرگر، رضا سعیدی، امید تبریزیان، رامسین کبریتی و فرداد صفاخو در این یفیم بازی میکنند.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.