به گزارش روز شنبه ماجرانیوز از وزارت راه و شهرسازی، سیزدهمین کمیته کاری حملونقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با حضور «شهریار افندی زاده» معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی بهعنوان رییس هیات ایرانی برگزار شد. علاوه رییس سازمان راهداری و حملونقل جادهای، مدیران سازمان هواپیمایی کشوری، سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت ساخت و […]
به گزارش روز شنبه ماجرانیوز از وزارت راه و شهرسازی، سیزدهمین کمیته کاری حملونقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با حضور «شهریار افندی زاده» معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی بهعنوان رییس هیات ایرانی برگزار شد.
علاوه رییس سازمان راهداری و حملونقل جادهای، مدیران سازمان هواپیمایی کشوری، سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حملونقل کشور و بخش خصوصی فعال در حملونقل دریایی و جادهای در جلسات مشترک کمیته حملونقل دو کشور حضور داشتند.
در این کمیته کاری که در روزهای ۷ و ۸ تیرماه ۱۴۰۱ در شهر مسکو برگزار شد، پیرامون تمام موضوعات حملونقلی از جمله همکاریهای ترانزیتی، ریلی، جادهای، دریایی بندری و هوایی بحث و تبادل نظر شد و در پایان تشریفات اجلاس به امضای «شهریار افندی زاده» «دیمیتری ازورف» معاون وزیر حملونقل روسیه رسید.
مهمترین موضوعات این اجلاس هدفگذاری برای انتقال ۱۰ میلیون تن کالای ترانزیتی از طریق مسیرهای کریدور شمال_ جنوب بود و دو طرف در مورد جزییات آن به تفاهم رسیدند.
بر این اساس مقرر شد ایجاد هابهای لجستیک برای افزایش ظرفیت انتقال کالای ترانزیتی در کریدور شمال_جنوب خصوصاً در بنادر شهید رجایی و چابهار با سرمایهگذاری طرف روس انجام گیرد.
تعیین تکلیف اجرای پروژههای مشترک ریلی از جمله برقیسازی گرمسار اینچهبرون و رشت – آستارا از دیگر محورهای مذاکراتی در این اجلاس بود.
همچنین در خصوص روان سازی و ایجاد تسهیلات برای رانندگان حملونقل جادهای، ایجاد هابهای لجستیکی در بنادر ایران، ایجاد مقدمات لازم جهت سرمایهگذاری در بنادر دو کشور، بررسی امکان ایجاد شرکتهای مشترک کشتیرانی و سایر همکاری طرفین جهت افزایش توان حملونقلی با حمایت بخش خصوصی در جهت افزایش ظرفیت برای صادرات، واردات و ترانزیت کالا توافقاتی صورت گرفت.
شایان ذکر است که دو طرف در مذاکرات خود بر لزوم تدوین برنامه اقدام مشترک ظرف یک ماه آینده و کنترل عملکرد وضعیت حملونقل دو کشور برای تضمین تحقق هدف ۱۰ میلیون تنی ترانزیت میان دو کشور تاکید کردند.
همچنین زمینهسازی برای عبور زغال سنگ روسیه از مسیر ایران به هند از درخواستهای طرف روس بود که جزییات آن به تفصیل مورد مذاکره و تفاهم قرار گرفت.
همکاری مشترک در لایروبی ولگا، استفاده بیشتر از ظرفیت دریایی و بندری خزر در کریدور شمال جنوب، همکاری برای تامین واگن و لکوموتیو و افزایش تعداد پروازهای هفتگی از دیگر محورهای مهم اجلاس سیزدهم حملونقلی و ترانزیتی ایران و روسیه بود.
توجه به موضوع “احترام” میان همکاران به عنوان اعضای یک خانواده باعث میشود تا بهتر همکاری کنند و احساس حمایت متقابل داشته باشند.
با اعلام استانداری و کمیسیون هماهنگی بانکهای استان یزد، برای کمک به کاهش مصرف انرژی، ساعت کاری شعب بانک کارآفرین از روز ۲۴ دی تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری تغییر کرد.
رئیسکل بانک مرکزی با تاکید بر عملیاتی شدن پیمان پولی میان ایران و روسیه و اینکه به منظور تسهیل و تسریع در مبادلات اقتصادی میان تجار و بازرگانان، ارز دو کشور بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار میگیرد گفت: طی مذاکرات با مقامات پولی و بانکی روسیه، تابلوی روبل با نرخ توافقی بزودی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران راه اندازی و پول دیجیتال ایران و روسیه نیز به منظور افزایش ارزش مبادلات اقتصادی فعال میشود.
داده های موجود نشان میدهد بانک دی در زمینه وصول مطالبات غیر جاری، از بانکهای پیشتاز در کشور است.
دیدگاه بسته شده است.