به گزارش خبرنگار دفاعی ماجرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح امروز چهارشنبه در دوازدهمین جشنواره مالک اشتر که در ستاد هوانیروز برگزار شد، با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در سطح نیروهای مسلح اظهارداشت: ما در نزاجا ۳ اصل ولایتمداری، عدالتمحوری و شایستهسالاری را در رأس امور خود قرار دادهایم و […]
به گزارش خبرنگار دفاعی ماجرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح امروز چهارشنبه در دوازدهمین جشنواره مالک اشتر که در ستاد هوانیروز برگزار شد، با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در سطح نیروهای مسلح اظهارداشت: ما در نزاجا ۳ اصل ولایتمداری، عدالتمحوری و شایستهسالاری را در رأس امور خود قرار دادهایم و تلاش میکنیم تا آنچه که رهبری اراده فرموده در نیروی زمینی تحقق یابد.
وی افزود: ما در حوزه جهاد تبیین پیشقدمترین سازمان بوده و هیئت جهاد تبیین را تشکیل دادیم و ۹ همایش استانی را در این راستا برگزار کردیم تا آنچه مطابق اراده و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است در سطح نیرو ایجاد کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما تببین جایگاه ولایت در نظام جمهوری اسلامی را در سطح نیرو مورد توجه قرار دادیم، ادامه داد: امروز با افتخار اصل ولایت فقیه را صراط مستقیم میدانیم و در این مسیر با قدرت گام برمی داریم.
امیر حیدری تاکید کرد: اگر امروز نیروی زمینی موفقیتهایی داشته که با ارزیابیهای منصفانه اشراف فرمانده معظم کل قوا توانسته به جشنواره سطح یک راه پیدا کند، رمزش معطوف شدن در تلاش برای تحقق منویات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما اساس کار را بر لبیک به ایشان قرار دادیم.
پیشنهاد تشکیل ۵ گروه پهپاد را به سلسله مراتب فرماندهی دادهایم
وی با بیان اینکه ۳۰ طرح لبیک را امروز به عنوان فروع فرماندهی ایجاد کردیم و معتقدیم همین فروعات هستند که اگر درست اجرا شوند اصول را به نتیجه می رساند، خاطرنشان کرد: ما در وهله نخست تغییر در ساختار نزاجا را در راستای چابکسازی نیروها در دستورکار خود قرار دادیم و تلاش کردیم تا نیروی زمینی از حالت گستردگی و پراکندگی خارج شده و به یگان های متحرک هجومی و واکنش سریع تبدیل شود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: امروز ساختار عوض شده و در تلاش هستیم تا سلاح و تجهیزاتمان نیز مطابق با تغییر ساختاری ارتقا یابد و بر همین اساس نیز به سمت سلاحهای دورزن و دقیقزن در حال حرکت هستیم.
امیر حیدری با بیان اینکه امروز یکی از ارکان اصلی پیشرفت تسلیحاتی در نزاجا ورود به عرصه پهپادی است، گفت: باید گفت از چندی پیش پیشرفته ترین پهپادها در خدمت نزاجا هستند که آثار آن در پایگاه پهپادی ۳۱۳ ارتش دیده شد و پهپاد کروز و پهپاد حیدر نزاجا به رخ جهانیان کشیده شد و جهان با دیدن قدرت پهپادی ارتش انگشت به دهان ماند.
وی تصریح کرد: ما پیشنهاد تشکیل ۵ گروه پهپاد را به سلسله مراتب فرماندهی دادهایم و برای این مار کار درخواست نیروی جدید نکرده و با همان ظرفیتهای پیشین به دنبال ایجاد ۵ یگان جدید پهپادی در سطح نزاجا هستیم.
۱۷ پادگان و ۲۳ هزار منزل سازمانی باید بسازیم
امیر حیدری با بیان اینکه پس از اصلاحات در حوزه ساختاری و تسلیحاتی به سمت ساخت و نوسازی اماکن سازمانی و پادگانی آمدهایم، گفت: ۱۷ پادگان باید بسازیم ۲۳ هزار منزل سازمانی را نیز باید تکمیل و تحویل نیروها دهیم و امروز ۱۴ هزار خانه سازمانی زیر بار رفته اند و مابقی نیز نوبت به نوبت پیش می روند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: امروز در ۵۲ نقطه کشور در حال ساخت و ساز هستیم و ۴ هزار واحد سازمانی را ساخته و ۱۱ هزار واحد دیگر را تا پایان سال می سازیم؛ امسال بایک برنامه ریزی درست سراغ احداث خانه شخصی رفتیم و برعکس گذشته که یک سهم ملک به افراد می دادیم امروز برنامه ریزی کرده ایم تا در گستره ایران بزرگ، خانه شخصی را بسازیم و بعد در اختیار نیرو قرار دهیم و این در جهت ارج نهادن به منزلت و شأن نیرو است تا دیگر هم و غم خانه دار شدن را نداشته باشند.
نیروی زمینی برای دفع هر خطر و تهدیدی در هر سطح و مقیاسی آمادگی دارد
وی تصریح کرد: امروز نیروی زمینی برای دفع هر خطر و تهدید در هر سطح و مقیاسی آمادگی دارد و این توانمندی را در رزمایش فاتحان خیبر نشان دادیم. امروز بالگردهای ما از قدرت ناوبری و مقابله به مثل در شب برخوردارند و برد آتش ما تا شعاع بیست کیلومتری افزایش یافته است.
فرمانده نزاجا گفت: امروز قدرت زرهی ما انباشته شده و تانک های ما اورهال شده و آماده نبرد هستند و توپخانه ما نیز آماده است. قدرت توپخانه ما امروز بالاترین قدرت را در سطح خاورمیانه دارد و البته باید برای هوشمند کردن حوزه توپخانه تلاش کنیم.
بیمه اتکایی ایرانمعین طی سالهای گذشته توانسته جایگاه خود را در بازار بیمه کشور تثبیت کند. این شرکت با در اختیار داشتن 13 درصد بازار اتکایی کشور، بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران بازار بیمه اتکایی کشور شناخته میشود و بررسی عملکرد بیمه اتکایی ایران معین در دو سال گذشته، نشاندهنده موفقیت در بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در مدیریت پرتفوی، افزایش سودآوری و کاهش ریسک است.
در پی تصویب دستورالعمل جدید شورای عالی بیمه درباره کسر قیمت ارزش خودرو در بیمهنامههای شخص ثالث، شرکت فناوری سناپ (سامانه نوآوری ایرانیان پوشش)، گام بلندی در حمایت از صنعت بیمه کشور برداشته است.
مديرعامل صندوق اعتباري هنر گفت: در پي مطالبات و درخواست مکرر اعضاي صندوق مبني بر اختصاص عنوان ويژه براي بيمه تأمين اجتماعي هنرمندان و با پيگيريهاي به عمل آمده از سوي صندوق هنر و موافقت سازمان تأمين اجتماعي، عنوان بيمه فرهنگ و هنر براي اعضاي صندوق اعتباري هنر اعمال شد.
اگر شما هم قصد خرید بیمه دارید یا در حال بررسی پوششهای مختلف بیمهنامهها هستید، احتمالاً با اصطلاحاتی مواجه شدهاید که ممکن است کمی پیچیده به نظر برسند. آشنایی با این اصطلاحات به شما کمک میکند تا انتخاب بهتری داشته باشید و از حقوق خود مطلع باشید. در این مطلب، ۱۰ اصطلاح رایج و کاربردی در حوزه بیمه را توضیح میدهیم.
دیدگاه بسته شده است.