ماجرانیوز – علیرضا عمادالدین: در روزهای اخیر تصاویر متعددی از حضور افراد بدون لباس سازمانی و یونیفرم (لباس شخصیها!!) در برخی دانشگاههای کشور منتشر شده است. انتشار این تصاویر گمانههای بسیاری درباره انتساب این افراد به گروهها و نهادهای مختلف را مطرح کرده است.
در فیلمی که روز شنبه ۷ آبان از دانشگاه اصفهان منتشر شده، دانشجویان بسیجی گروهی را به تصویر میکشند که به صورت خشونتآمیزی وارد این دانشگاه میشوند. دانشجویان بسیجی در فیلمی که منتشر کردهاند تاکید دارند این گروه از اعضای بسیج نیستند و ارتباطی با این تشکیلات ندارند.
تهیهکنندگان این تصاویر دانشجویان بسیجی را نشان میدهند که بدون تحرک و اقدام خاصی تنها در بخشی از دانشگاه تجمع کردهاند. آنها معتقدند دستهایی در کار است تا این افراد خشن ناشناس را به بسیج دانشجویی منتسب کند.
ظهر یکشنبه، ۸ آبان و تنها یک روز بعد از انتشار تصاویر دانشگاه اصفهان، فیلمی از تجمع و ناآرامیهای دانشگاه آزاد تهران واحد شمال منتشر شد که در آن یک نفر به آرامی مقابل تجمع دانشجویان معترض میآید، از داخل کیف خود اسلحهای که احتمالا محتوی گاز اشک آور بوده بیرون میآورد، آن را با خونسردی شلیک میکند و به میان جمعیت بر میگردد و گم میشود. در حین بازگشت نیز چند نفری با خونسردی مراقب موقعیت و امنیت او هستند.
سوال اساسی درباره این دست تصاویر منتشر شده از دانشگاههای کشور این است که این افراد مسلح چه کسانی هستند؟ در شرایطی که طبق قانون حتی نیروهای رسمی انتظامی و نظامی تنها با دریافت مجوز قانونی مجاز به حضور در دانشگاه هستند، چه کسانی میتوانند در هیات یک دانشجو با اسلحه در محیط دانشگاه حاضر شوند؟
سوالات اساسی درباره این دست افراد تا کنون بیجواب مانده است. اینکه آیا این افراد مسلح که بسیج دانشجویی هم عنوان کرده ربطی به این تشکل ندارند، چه هویت سازمانی و قانونی دارند؟
نکته دیگر به نقش حراست دانشگاه بر میگردد. در بسیاری از دانشگاهها خصوصا دانشگاههای مرجع و بزرگ تهران و کلانشهرهای دیگر که این روزها شاهد ناآرامی هستند، مجموعه حراست با کنترل شدیدی که اعمال میکند حتی اجازه بسیاری از عبور و مرورهای عادی را هم نمیدهد، چه برسد به انتقال اسلحه به دانشگاه. در چنین شرایطی چه افرادی و چگونه توانستهاند به این ترتیب وارد دانشگاه کنند؟ حراست دانشگاه در این موقعیت و در قبال چنین موضوعی وظیفه خود را چگونه انجام داده است و چه توضیحی میتواند به افکار عمومی ارائه کند؟
اگر این افراد وابسته به نهاد خاصی هستند و با هماهنگی وارد دانشگاه شدهاند، توضیح قانونی مسئولان دانشگاهی و دیگر مقامات درباره این کار چیست و چنین اقدامی طبق چه ضوابط قانونی صورت گرفته؟
اگر هم چنین نیست آیا نمیتوان بیم آن داشت که به همین راحتی افراد خرابکار و تروریست وارد محیط دانشگاه شوند و دست به جنایت علیه جان شهروندان و امنیت ملی بزنند؟
در همایش مدیران کل تأمین اجتماعی استانها و رؤسای شعب پیشران در تبریز بر هوشمندسازی خدمات سازمان تأمین اجتماعی و گسترش پوشش بیمهای تأکید شد
رئیس جمهور اتصال شرکتهای حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاههای برجسته کشور را ضروری و یک رویداد برد-برد دانست و گفت: چنین اتصالی موجب کمک متقابل دانشگاهها و این شرکتها به یکدیگر میشود و از یک سو نخبگان دانشگاهی با واقعیات این حوزه مواجه و درگیر میشوند و از سوی دیگر میتوانند با تکیه بر دانش خود برای حل مشکلات راهحل ارائه کنند.
در تازهترین دستاورد علمی و بینالمللی، پژوهشکده بیمه موفق به ثبت رسمی در سامانه جهانی ثبت سازمانهای پژوهشی 1(ROR) شد. این ثبت، پس از انجام مکاتبات رسمی با این نهاد بینالمللی، با موفقیت انجام پذیرفت و نام پژوهشکده بیمه به عنوان یک سازمان پژوهشی معتبر در پایگاه ROR درج گردید.
شرکت بیمه ملت در یکماهه منتهی به ۳۱ فروردینماه ۱۴۰۴ بیش از ۲ هزار و ۶۸۲ میلیارد و ۴۷۲ میلیون تومان (شامل قبولی اتکائی) حقبیمه تولید کرد؛ رقمی که نسبت به ماه مشابه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان افزایش داشته است.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.