به گزارش روز چهارشنبه ماجرانیوز از دفتر روابط عمومی و امور بینالملل ساتبا؛ روز گذشته (سهشنبه ۱۱ مرداد) اولین جلسه کارشناسی اصلاحیه استاندارد برچسب مصرف انرژی کولرهای گازی با هدف ارتقای بهرهوری و مصرف بهینه انرژی در ساتبا برگزار شد. عباس محمد صالحیان، رئیس گروه استانداردها و برچسب انرژی ساتبا گفت: در این اصلاحیه رتبههای […]
به گزارش روز چهارشنبه ماجرانیوز از دفتر روابط عمومی و امور بینالملل ساتبا؛ روز گذشته (سهشنبه ۱۱ مرداد) اولین جلسه کارشناسی اصلاحیه استاندارد برچسب مصرف انرژی کولرهای گازی با هدف ارتقای بهرهوری و مصرف بهینه انرژی در ساتبا برگزار شد.
عباس محمد صالحیان، رئیس گروه استانداردها و برچسب انرژی ساتبا گفت: در این اصلاحیه رتبههای E، F، G از برچسب انرژی کولرهای گازی حذف و سه رتبه +A+++، A++، A به بالای ردههای برچسب انرژی اضافه شده است.
وی ادامه داد: شاخص ردهبندی برچسب انرژی در استاندارد قبلی بر اساس EER بوده ولی در استاندارد جدید بر اساس scop و SEER تدوین و نهایی میشود.
صالحیان در خصوص میزان صرفه جویی ۳ساله اصلاحیه برچسب انرژی کولرهای گازی، بیان کرد: پیشبینی میشود پس از کلید خورد این اصلاحات و تولید کولرهای گازی با برچسب جدید، حدود ۱۳۰۰ مگاوات در مصرف برق صرفهجویی شود.
وی افزود: در جلسه مذکور قرار شد، جلسات پی در پی در خصوص بازنگری برچسب کولرهای گازی که از سال ۱۳۸۶ تاکنون تغییری نداشته، ادامه یابد تا پیچیدگیهای آن مورد بررسی قرار گیرد.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
۹۰ درصد چک ها در اردیبهشت ماه وصول شدبراساس آمار چکهای مبادلهای در اردیبهشت ماه، بیش از 9 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 9317 هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادلهشد که از این میزان، بیش از 8 میلیون و 800 هزار فقره به ارزش 7975 هزار میلیارد ریال وصول شده است
دیدگاه بسته شده است.