در تازهترین نظرسنجی مجله «سایت اند ساوند»، فیلم سینمایی «ژان دیلمان، شماره ۲۳ کهدو کومرس، ۱۰۸۰ بروکسل» ساخته شانتال آکرمن به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب شد. این فیلم در سال ۱۹۷۵ ساخته شده و تصویرگر سه روز از زندگی تکراری یک زن خانهدار است. این نخستین بار است که فیلم یک کارگردان زن […]
در تازهترین نظرسنجی مجله «سایت اند ساوند»، فیلم سینمایی «ژان دیلمان، شماره ۲۳ کهدو کومرس، ۱۰۸۰ بروکسل» ساخته شانتال آکرمن به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب شد. این فیلم در سال ۱۹۷۵ ساخته شده و تصویرگر سه روز از زندگی تکراری یک زن خانهدار است.
این نخستین بار است که فیلم یک کارگردان زن این عنوان را از آن خود میکند. در این فهرست «کلوزآپ» عباس کیارستمی جایگاه هفدهم را از آن خود کرده است.
در نظرسنجی قبلی که سال ۲۰۱۲ انجام شد فیلم «ژان دیلمان» در جایگاه ۳۵ قرار داشت و در مجموع تنها ۲ فیلم ساخته زنان در این فهرست جای داشتند؛ اما امسال ۱۱ فیلم ساخته کارگردانهای زنان در فهرست ۱۰۰ فیلم برتر تاریخ سینما جای گرفتهاند.
همچنین برای نخستینبار در تاریخ نظرسنجی «سایت اند ساند»، چندین کارگردان سیاهپوست به فهرست راه یافته است. در سال ۲۰۱۲، فیلمی از «Djibril Diop Mambéty»، فیلمساز سنگالی تنها ساخته یک کارگردان سیاهپوست محسوب میشد که در فهرست ۱۰۰ فیلم برتر قرار داشت. امسال شمار کارگردانان سیاهپوست حاضر در این فهرست به هفت نفر رسیده است.
این نشریه انگلیسی هر دهه دست به نظرسنجی جدید میزند و امسال نیز با نظرسنجی از بیش از ۱۶۰۰ منتقد سینمایی نظرات جدید را منتشر کرده است.
۱۰ فیلم نخست این فهرست عبارتند از:
۱. «ژان دیلمان، شماره ۲۳ کهدو کومرس، ۱۰۸۰ بروکسل» ساخته شانتال آکرمن
۲. «سرگیجه» ساخته آلفرد هیچکاک
۳. «همشهری کین» ساخته اورسن ولز
۴. «داستان توکیو» ساخته یاسوجیرو اوزو
۵. «در حال و هوای عشق» ساخته وونگ کار وای
۶. «۲۰۰۱: اودیسه فضایی» ساخته استنلی کوبریک
۷. «کار نیکو» ساخته کلر دنی
۸. «جاده مالهالند» ساخته دیوید لینچ
۹. «مردی با دوربین سینما» ساخته ژیگا ورتوف
۱۰. «آواز در باران» ساخته استنلی دانن
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.