به گزارش ماجرانیوز از گمرک کشور، سید روح اله لطیفی با تشریح کارنامه یک ماهه تجارت غیرنفتی کشور در خرداد ماه اظهار داشت: تجارت غیرنفتی کشور در سومین ماه سال با ۱۳میلیون و ۶۲۲هزار تن کالا به هشت میلیارد و ۹۰۲میلیون دلار رسید. وی افزود: سهم صادرات از این میزان تجارت خارجی غیر نفتی، […]
به گزارش ماجرانیوز از گمرک کشور، سید روح اله لطیفی با تشریح کارنامه یک ماهه تجارت غیرنفتی کشور در خرداد ماه اظهار داشت: تجارت غیرنفتی کشور در سومین ماه سال با ۱۳میلیون و ۶۲۲هزار تن کالا به هشت میلیارد و ۹۰۲میلیون دلار رسید.
وی افزود: سهم صادرات از این میزان تجارت خارجی غیر نفتی، ۱۰ میلیون و ۶۵۰ هزار تن کالا و به ارزش چهار میلیارد و ۵۵۳ میلیون دلار بود و واردات نیز سهم ۲ میلیون و ۹۷۲ هزار تنی کالا به ارزش چهار میلیارد و ۳۴۹ میلیون دلار داشته است.
سخنگوی گمرک ادامه داد: با تداوم پیشتازی صادرات بر واردات، در خرداد ماه تراز تجاری کشور مثبت ۲۰۴میلیون دلار بوده است.
لطیفی همچنین درخصوص تغییرات تجارت در ماه گذشته خاطرنشان کرد: صادرات در خرداد امسال نسبت به خرداد سال قبل تغییری در ارزش کالای صادراتی نداشته اما واردات به کشور در این ماه ۶.۵ درصد افزایش یافته است.
وی درخصوص میزان ترانزیت خارجی در خرداد ماه هم گفت: یک میلیون و ۱۱۴ هزار تن کالای خارجی در این ماه از مسیر کشورمان عبور کرده که نسبت به خرداد سال گذشته ۲۱۳ هزار تن بیشتر و با رشد ۲۴ درصدی همراه بوده است.
بانک کشاورزی به عنوان بزرگترین بانک توسعهای و تخصصی کشور، منطقه بین المللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) به عنوان هاب مرکز نوآوری و صندوق توسعه فناوریهای نوین به عنوان بازوی مالی و اجرایی پارک، با هدف توسعه تعاملات در زمینه فناوری و نوآوری در خدمات بانکی، توسعه و تسهیل خدمات بخش کشاورزی، تامین مالی طرح های نوآورانه، حمایت مالی از شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و فین تک ها و سایر حوزه های مورد نیاز کشور، تفاهم نامه سه جانبه امضا کردند.
بانک توسعه صادرات ایران به عنوان یک نهاد توسعه ای - تخصصی و پیشرو در حنایت از شرکت های دانش بنیان در بیش از سه دهه از فعالیت خود، هم گام با سیاست های کلان اقتصادی کشور گام برداشته است.
شبکه بانکی کشور از ابتدای سال تا پایان دی ماه ۲۹۴.۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ درصد افزایش داشته است.
بانک مسکن از ابتدای دولت چهاردهم تا پایان دی ماه ۱۴۰۳، با انعقاد ۲۸ هزار و ۳۸ فقره قرارداد به ارزش ۱۵۶ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال، به هموطنان برای خرید ۲۷ هزار و ۷۸۳ واحد مسکونی، تسهیلات اعطا کرد.
دیدگاه بسته شده است.