به گزارش ماجرانیوز، در بخشنامه بانک مرکزی آمده است: سرپرستان خانوار می توانند به منظور خرید ارز اربعین اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) که در سامانه سماح ثبت نام نموده اند، با در دست داشتن کلیه مدارک هویتی خود و اعضای خانواده به شعب بانک های عامل فروش ارز اربعین مراجعه نمایند. عدم حضور […]
به گزارش ماجرانیوز، در بخشنامه بانک مرکزی آمده است: سرپرستان خانوار می توانند به منظور خرید ارز اربعین اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) که در سامانه سماح ثبت نام نموده اند، با در دست داشتن کلیه مدارک هویتی خود و اعضای خانواده به شعب بانک های عامل فروش ارز اربعین مراجعه نمایند. عدم حضور سایر اعضای خانواده در شعبه فروش ارز بلامانع بوده و سرپرست خانوار می تواند با کارت بانکی خود نسبت به خرید ارز برای اعضای خانواده خود اقدام نماید.
همچنین بانکهای عامل مکلفند ترتیبی اتخاذ نمایند که شعب منتخب آنها تا تاریخ ۲۶ شهریور سال ۱۴۰۱ نسبت به ارائه خدمات ارز اربعین تا ساعت ۱۸ هر روز اقدام کنند.
بانک های عامل مکلفند تا پایان روز چهارشنبه ۱۶ شهریورماه نسبت به معرفی شعب کشیک فروش ارز در روزهای تعطیل تا تاریخ ۲۶ شهریور اطلاع رسانی نمایند.
بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، فروش ارز اربعین صرفاً با ارائه کارت ملی متقاضی ثبت نام شده در سامانه سماح امکان پذیر بوده و دریافت کپی مدارک هویتی ممنوع است.
فروش ارز به زائرین بالای ۵ سال و زیر ۱۸ سال که در سامانه سماح ثبت نام نموده اند به سرپرست ایشان امکان پذیر است. بانکها موظفند کدملی زائرین مزبور را در پایان هر روز به اداره مهندسی نرم افزار بانک مرکزی در قالب فایل اکسل ارسال نمایید. ثبت عملیات فروش موضوع این بند در سامانه سنا الزامی نیست.
بانک مرکزی اعلام کرد: واریز یا دریافت وجه از حساب فردی غیر از طرف معامله در زمان انجام معاملات، مشمول مجازاتهای مقررات مبارزه با پولشویی است و عواقب حقوقی و ممنوعیتهای بانکی را به همراه دارد.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چکهای برگشتی، صادرکننده میتواند با واریز مابقی مبلغ کسری، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.
بانک مسکن در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و حمایت از بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستاییان، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت نوسازی و بهسازی ۱۹ هزار و یک واحد مسکونی در مناطق روستایی کشور پرداخت کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با تمرکز بر فروش واحدهای مسکونی با فروش 176 رقبه از املاک مازاد به ارزش بیش از 23 هزار میلیارد ریال، افزایش 290 درصدی را نسبت به سال 1402 ثبت کرد.
دیدگاه بسته شده است.