«حسین زجاجی» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز افزود: صنعت شیشه ایران شامل صنایع شیشه تخت، بلور، بطری، شیشه خودرو، شیشه بسته بندی و غیره است و ۶۰ واحد بزرگ ذیل این انجمن فعالیت میکنند. این مقام صنفی خاطرنشانکرد: امروز دستیابی به تولید سه میلیون تنی در این صنعت برنامهریزی شده است. وی بیانداشت: بهطور […]
«حسین زجاجی» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز افزود: صنعت شیشه ایران شامل صنایع شیشه تخت، بلور، بطری، شیشه خودرو، شیشه بسته بندی و غیره است و ۶۰ واحد بزرگ ذیل این انجمن فعالیت میکنند.
این مقام صنفی خاطرنشانکرد: امروز دستیابی به تولید سه میلیون تنی در این صنعت برنامهریزی شده است.
وی بیانداشت: بهطور معمول کمتر از ۶۰ درصد از تولید داخل برای تامین نیاز داخلی کفایت میکند و بقیه صادر میشود. بهطوری که امروز بیش از یک میلیون تن ظرفیت صادراتی در کشور وجود دارد.
زجاجی گفت: با این حال به دلیل کیفیت بالای محصولات ایرانی و مزیت نسبی کشورمان در این صنعت، توان صادرات ۸۰ درصد تولیدات نیز وجود دارد.
وی، کشورهای همسایه، سی. آی. اس و حتی کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا و ترکیه را از جمله مقاصد صادراتی محصولات صنعت شیشه عنوان کرد که خریدار کالاهای خام و همچنین محصولات ساخته شده و نهایی ما هستند.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنعت شیشه تصریحکرد: امروزحرکت به سمت صادرات محصولات با ارزش افزوده بالا در دستور کار فعالان این صنعت در همه حوزهها است، بهطوری که از صادرات متوسط ۳۰۰ دلاری هر تن محصول به حدود ۵۰۰ دلار در هر تن ارتقا یابند.
وی با بیان اینکه پایه و اساس صنعت شیشه مبتنی بر دانش است، خاطرنشانکرد: در مسیر ارتقای این صنعت، شرکتها و مجموعههای دانشبنیان میتوانند کمکحال باشند و نگاهی به محصولات و تولیدات عرضه شده در پنجمین نمایشگاه بینالمللی صنعت شیشه، بلور، کریستال و ماشینآلات وابسته، حاکی از ارائه دستگاهها، تجهیزات و رباتهایی است که با حضور دانش بنیانها در این صنعت محقق شده است.
زجاجی تاکید کرد: هرچند در جهان کشورهای خاص و معدودی تولیدکننده ماشینآلات و فناوریهای صنعت شیشه هستند، اما توان لازم در شرکتها و تولیدکنندگان ایرانی برای تولید محصولات مختلف وجود دارد و باید توان متخصصان صرف کسب دانش روز شود.
به گزارش ماجرانیوز، پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت شیشه، بلور، کریستال و ماشین آلات این صنعت با حضور و مشارکت ده ها شرکت داخلی و خارجی از روز یکشنبه (پنجم تیرماه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار و در آن نوین ترین صنایع و تولیدات این صنعت ارائه شد که روز گذشته (چهارشنبه) خاتمه یافت. در این رویداد بین المللی انواع صنایع، دستگاهها، تجهیزات و خطوط تولید، معادن و فرآوری مواد اولیه، انواع شیشههای ساختمانی، شیشههای نما، در و پنجره، شیشههای اداری، شیشههای اتومبیل، شیشههای ضدگلوله، مواد اولیه و دیگر صنایع مرتبط ارائه و در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.
۱۰۰ درصد مواد اولیه صنعت شیشه در داخل کشور وجود دارد. سالیانه بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن شیشه در کشور تولید میشود که یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن آن شیشه تخت، ۴۵۰ هزار تن آن را بطری و بقیه بلور است.
توجه به موضوع “احترام” میان همکاران به عنوان اعضای یک خانواده باعث میشود تا بهتر همکاری کنند و احساس حمایت متقابل داشته باشند.
با اعلام استانداری و کمیسیون هماهنگی بانکهای استان یزد، برای کمک به کاهش مصرف انرژی، ساعت کاری شعب بانک کارآفرین از روز ۲۴ دی تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری تغییر کرد.
رئیسکل بانک مرکزی با تاکید بر عملیاتی شدن پیمان پولی میان ایران و روسیه و اینکه به منظور تسهیل و تسریع در مبادلات اقتصادی میان تجار و بازرگانان، ارز دو کشور بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار میگیرد گفت: طی مذاکرات با مقامات پولی و بانکی روسیه، تابلوی روبل با نرخ توافقی بزودی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران راه اندازی و پول دیجیتال ایران و روسیه نیز به منظور افزایش ارزش مبادلات اقتصادی فعال میشود.
داده های موجود نشان میدهد بانک دی در زمینه وصول مطالبات غیر جاری، از بانکهای پیشتاز در کشور است.
دیدگاه بسته شده است.