معاون درمان وزارت بهداشت جزئیات ایجاد شبکه درمان ناباروری در کشور و همچنین صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج را تشریح کرد. دکتر سعید کریمی در گفتوگو با ایسنا، درباره جزئیات شبکه درمان ناباروری در کشور، گفت: در شبکه درمان ناباروری، مراکز و خدمات درمان ناباروری به سه سطح تقسیم شده است. سطح اول، همان مطبهای […]
معاون درمان وزارت بهداشت جزئیات ایجاد شبکه درمان ناباروری در کشور و همچنین صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج را تشریح کرد.
دکتر سعید کریمی در گفتوگو با ایسنا، درباره جزئیات شبکه درمان ناباروری در کشور، گفت: در شبکه درمان ناباروری، مراکز و خدمات درمان ناباروری به سه سطح تقسیم شده است. سطح اول، همان مطبهای معمولی، پزشک عمومی، ماما و.… است. اگر در این سطح تشخیص داده شود که بیمار به درمان تخصصیتر نیاز دارد، به سطح دو ارجاع داده میشود که شامل متخصص زنان دوره دیده، اورولوژیست، آزمایشگاه تخصصی و… است که ۸۵ درصد موارد ناباروری در سطح دو حل میشود.
وی افزود: در عین حال ۱۵ درصد موارد نیاز پیدا میکنند که به سطح سه درمان ناباروری ارجاع شوند که شامل IVF و سایر اقدامات درمانی است.
کریمی با بیان اینکه در حال حاضر درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، ادامه داد: ۹۰ درصد هزینه خدمات درمان ناباروری را بیمهها در بخش دولتی تحت پوشش قرار میدهند. در بخش خصوصی هم مصوب شد که معادل تعرفه عمومی غیردولتی پرداخت شود.
کریمی همچنین گفت: در حال حاضر بالای ۱۰۰ مرکز سطح سه درمان ناباروری در کشور داریم، سطح یک هم که همان مطبها و… است. سطح دو تاکنون وجود نداشته و در حال حاضر آییننامههای مربوط به آن را تدوین کردیم و قرار است هر دانشگاه علوم پزشکی حداقل یک مرکز سطح دو درمان ناباروری داشته باشد؛ یعنی حداقل باید ۶۴ مرکز سطح دو ایجاد شود. بعد از ابلاغ آیین نامه مراکز سطح دو، احتمالا تا پایان سال به تدریج مراکز سطح دو درمان ناباروری اضافه شود.
وی در ادامه صحبتهایش درباره صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج نیز گفت: این صندوق کمکی بود که مجلس شورای اسلامی انجام داد که از آنها تشکر میکنیم. حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این صندوق برای پوشش درمان بیماران صعبالعلاج قرار داده شده است. باید توجه کرد این صندوق شامل بیماران صعبالعلاجی است که قابل درمان باشند. در قدم اول پوشش بیماریهایی که از گذشته تحت پوشش بودند، تکمیل میکنیم و سپس بیماریهایی که تا به حال تحت پوشش نبودند، اضافه کنیم. این اقدامات یک پروسه است که در حال انجام است.
وی افزود: از آنجایی که موضوع جدیدی است، بعد از تصویب مجلس باید برایش اساسنامه تدوین شود، در بیمه سلامت دیده شود و بعد در هیات دولت تصویب شود که این اقدامات اخیرا انجام شده است. معاونت درمان هم بسته خدمتی را به شورای عالی بیمه ارائه داده است که از طریق شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار بگیرند.
انتهای پیام
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشست «گام دوم توسعه منطقهای» که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، هیأتمدیره صندوق و مدیران عامل هلدینگهای وابسته به صندوق برگزار شد، با اشاره به ابلاغ منشور ششبندی وزارت رفاه در آذرماه گذشته، از برنامهریزی برای اجرای مصوبه اخیر هیئت وزیران در راستای توسعه زیرساختهای گمرکی و لجستیکی در استانهای داخلی خبر داد.
بانک ملت در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود با مشارکت سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور، فرآیند ساخت و تکمیل مدرسه در شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان را آغاز کرد.
هر زائر اربعین میتواند تا سقف ۲۰۰ هزار دینار عراق به نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله دریافت کند که بر اساس قیمت امروز هر یک دینار۵۴.۵ تومانی برابر ۱۰ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان است.
معاون کیفیت شرکت پارسخودرو از نهایی شدن استانداردهای کیفی، فنی و ایمنی محصول جدید این شرکت خبر داد و گفت: پارسنوآ مراحل پایانی تولید انبوه را پشتسر میگذارد و بهزودی وارد بازار خواهد شد.
دیدگاه بسته شده است.