به گزارش ماجرانیوز، واکاوی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۳۶۹ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال تا پایان مردادماه و رشد ۵.۷ درصدی آن است. در این مدت ۴۰ هزار و ۳۲۴ دستگاه وانت تولید شد که رشد ۴۸.۸ درصدی داشته است. همچنین تولید اتوبوس، مینیبوس […]
به گزارش ماجرانیوز، واکاوی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۳۶۹ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال تا پایان مردادماه و رشد ۵.۷ درصدی آن است.
در این مدت ۴۰ هزار و ۳۲۴ دستگاه وانت تولید شد که رشد ۴۸.۸ درصدی داشته است.
همچنین تولید اتوبوس، مینیبوس و ون با رشد ۱۴۷.۱ درصدی به یک هزار و ۸۸۵ دستگاه رسید که بیشترین رشد ثبت شده بین محصولات صنعتی بود.
تولید ۱۲ هزار و ۸۹۲ دستگاه تراکتور (رشد ۵۳.۴ درصدی)، ۱۰۶ هزار و ۱۰۰ تن تایر خودرو (رشد نیم درصدی)، ۴۸۶ هزار و ۹۰۰ تن انواع کاغذ (رشد ۶.۸ درصدی)، ۱۲ هزار و ۴۰۰ تن سموم دفع آفات نباتی (رشد ۱۰.۶ درصدی) و ۶۹ هزار و ۷۰۰ تن دوده (رشد ۵.۳ درصدی) در این مدت به ثبت رسید.
در بخش محصولات نساجی، تا پایان مردادماه تولید الیاف اکریلیک با رشد ۸۶.۸ درصدی به ۲ هزار و ۶۰۰ تن، نخ فیلامنت پلیاستر با رشد ۹ دهم درصدی به ۱۲۳ هزار و ۵۰۰ تن و الیاف پلیاستر با رشد ۵.۸ درصدی به ۸۸ هزار تن رسید.
در بخش لوازمخانگی نیز کارخانجات داخلی تا پایان مردادماه امسال ۵۹۸ هزار و ۷۰۰ دستگاه تلویزیون و سه میلیون و ۹۰۴ هزار دستگاه الکتروموتور تولید کردند که به ترتیب رشد ۲۰.۷ درصدی و افزایش ۳.۸ درصدی نشان میدهد.
در پنج ماهه امسال تولید برخی محصولات صنعتی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با کاهش همراه شد که از جمله آنها روغن ساخته شده نباتی با ۶۴۵ هزار و ۹۰۰ تن (افت ۲۵.۵ درصدی)، پودر شوینده با ۲۱۰ هزار و ۶۰۰ تن (کاهش هشت درصدی)، کارتن با ۲۹۶ هزار و ۸۰۰ تن (افت ۲ درصدی)، نئوپان با ۳۱۳ هزار و ۱۰۰مترمکعب (کاهش ۱۴.۳ درصدی)، فیبر با ۶۶۲ هزار و ۱۰۰ مترمکعب (افت ۱۱.۲ درصدی) و روغن صنعتی و موتور تصفیه اول با ۲۹۸ هزار و ۹۰۰ تن (کاهش ۵.۴ درصدی) قابل اشاره است.
به گزارش ماجرانیوز، بررسیهای موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی حاکی از افق روشن بخش صنعت، معدن و تجارت در نیمه دوم ۱۴۰۱ و سال ۱۴۰۲ است.
مدیرعامل بانک تجارت در نخستین رویداد آموزشی تامین مالی زنجیرهای، ویژه مشتریان فعال در حوزه پتروشیمی و صنایع پاییندستی که توسط بانک تجارت و به میزبانی شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد با اشاره به ویژگیهای تامین مالی زنجیرهای گفت: SCF بانک تجارت محدودیتها در حوزه تامین مالی را از میان برمیدارد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران گفت: عدم دریافت سود، داشتن نیت خیر، تعیین زمان بازپرداخت و حفظ حریم قرضگیرنده، چهار شرط لازم قرضالحسنه است که در این بانک به نحو احسن اجرا میشود.
بانک کارآفرین بر اساس ارزیابی های هیات داوران در نوزدهمین جشنواره ملی روابط عمومی های سراسر کشور در سطح ملی و در بخش انتشارات اصلی دربخش های نشریه داخلی رتبه اول، عکس رتبه دوم، گزارش رتبه دوم، اینفوگرافیک رتبه دوم و خبر رتبه سوم را کسب کرد.
بانک دی در هشت ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ با پرداخت 1276 فقره تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، فراتر از انتظار و سهیمه ابلاغی بانک مرکزی عمل کرده است.
دیدگاه بسته شده است.