به گزارش ماجرانیوز، واکاوی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۳۶۹ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال تا پایان مردادماه و رشد ۵.۷ درصدی آن است. در این مدت ۴۰ هزار و ۳۲۴ دستگاه وانت تولید شد که رشد ۴۸.۸ درصدی داشته است. همچنین تولید اتوبوس، مینیبوس […]
به گزارش ماجرانیوز، واکاوی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۳۶۹ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال تا پایان مردادماه و رشد ۵.۷ درصدی آن است.
در این مدت ۴۰ هزار و ۳۲۴ دستگاه وانت تولید شد که رشد ۴۸.۸ درصدی داشته است.
همچنین تولید اتوبوس، مینیبوس و ون با رشد ۱۴۷.۱ درصدی به یک هزار و ۸۸۵ دستگاه رسید که بیشترین رشد ثبت شده بین محصولات صنعتی بود.
تولید ۱۲ هزار و ۸۹۲ دستگاه تراکتور (رشد ۵۳.۴ درصدی)، ۱۰۶ هزار و ۱۰۰ تن تایر خودرو (رشد نیم درصدی)، ۴۸۶ هزار و ۹۰۰ تن انواع کاغذ (رشد ۶.۸ درصدی)، ۱۲ هزار و ۴۰۰ تن سموم دفع آفات نباتی (رشد ۱۰.۶ درصدی) و ۶۹ هزار و ۷۰۰ تن دوده (رشد ۵.۳ درصدی) در این مدت به ثبت رسید.
در بخش محصولات نساجی، تا پایان مردادماه تولید الیاف اکریلیک با رشد ۸۶.۸ درصدی به ۲ هزار و ۶۰۰ تن، نخ فیلامنت پلیاستر با رشد ۹ دهم درصدی به ۱۲۳ هزار و ۵۰۰ تن و الیاف پلیاستر با رشد ۵.۸ درصدی به ۸۸ هزار تن رسید.
در بخش لوازمخانگی نیز کارخانجات داخلی تا پایان مردادماه امسال ۵۹۸ هزار و ۷۰۰ دستگاه تلویزیون و سه میلیون و ۹۰۴ هزار دستگاه الکتروموتور تولید کردند که به ترتیب رشد ۲۰.۷ درصدی و افزایش ۳.۸ درصدی نشان میدهد.
در پنج ماهه امسال تولید برخی محصولات صنعتی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با کاهش همراه شد که از جمله آنها روغن ساخته شده نباتی با ۶۴۵ هزار و ۹۰۰ تن (افت ۲۵.۵ درصدی)، پودر شوینده با ۲۱۰ هزار و ۶۰۰ تن (کاهش هشت درصدی)، کارتن با ۲۹۶ هزار و ۸۰۰ تن (افت ۲ درصدی)، نئوپان با ۳۱۳ هزار و ۱۰۰مترمکعب (کاهش ۱۴.۳ درصدی)، فیبر با ۶۶۲ هزار و ۱۰۰ مترمکعب (افت ۱۱.۲ درصدی) و روغن صنعتی و موتور تصفیه اول با ۲۹۸ هزار و ۹۰۰ تن (کاهش ۵.۴ درصدی) قابل اشاره است.
به گزارش ماجرانیوز، بررسیهای موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی حاکی از افق روشن بخش صنعت، معدن و تجارت در نیمه دوم ۱۴۰۱ و سال ۱۴۰۲ است.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
۹۰ درصد چک ها در اردیبهشت ماه وصول شدبراساس آمار چکهای مبادلهای در اردیبهشت ماه، بیش از 9 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 9317 هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادلهشد که از این میزان، بیش از 8 میلیون و 800 هزار فقره به ارزش 7975 هزار میلیارد ریال وصول شده است
دیدگاه بسته شده است.