به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، محمد مخبر روز یکشنبه در جلسه شورای عالی مسکن، یکی از مسائل و مشکلات پیش روی سرمایهگذاری در کشور را عدم استفاده از روشهای نوین سرمایه گذاری دانست و اظهار داشت: متاسفانه در بخش سرمایه گذاری از روشهای سنتی استفاده می شود و روشهای تأمین مالی جدید آن طور […]
به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، محمد مخبر روز یکشنبه در جلسه شورای عالی مسکن، یکی از مسائل و مشکلات پیش روی سرمایهگذاری در کشور را عدم استفاده از روشهای نوین سرمایه گذاری دانست و اظهار داشت: متاسفانه در بخش سرمایه گذاری از روشهای سنتی استفاده می شود و روشهای تأمین مالی جدید آن طور که باید مورد استفاده قرار نمیگیرد.
معاون اول رییس جمهور افزود: باید تدابیری اندیشیده شود که از قوانین و مقررات موجود حداکثر بهره برداری و استفاده صورت گیرد و به جای روش های سنتی تامین مالی، به روش های نوین در این زمینه روی آوریم.
وی با یادآوری اینکه ساخت مسکن همواره از طریق خود مردم و با استفاده از تسهیلات بانکی در کشور انجام شده، خاطر نشان کرد: دولت باید در برنامه احداث مسکن، از مشارکت و ظرفیتهای خود مردم حداکثر استفاده را انجام دهد تا روند تولید واحدهای مسکونی با سرعت هرچه بیشتر انجام شود.
مخبر همچنین بر لزوم مولد سازی داراییهای وزارت راه و شهرسازی تأکید و تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی باید سریعاً دارایی های خود را مولد سازی کرده و منابع مالی حاصل از آن را در صندوق ملی مسکن قرار دهد تا از این منابع برای پیشبرد برنامههای دولت در تولید مسکن استفاده شود.
در جلسه شورای عالی مسکن به ریاست معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی توسط شبکه بانکی کشور بر مبنای ضمانت نامه سازمان برنامه و بودجه تاکید شد.
ساخت یک و نیم میلیون مسکن روستایی در ۳ سال
در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، نفت و رییس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، معاون وزیر راه وشهرسازی گزارشی از ضرورتهای ساخت مسکن روستایی ارائه کرد و به تشریح برنامههای این وزارتخانه برای تولید مسکن در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر پرداخت.
در این جلسه همچنین موانع تسریع ساخت مسکن روستایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از ارائه گزارش بانک مرکزی در خصوص تسهیلات پرداختی به بخش مسکن و ساختمان، تصمیمات لازم در خصوص سرعت بخشیدن به روند ساخت یک میلیون و پانصد هزار واحد مسکونی روستایی طی سه سال اتخاذ شد.
نشست همکاری مشترک میان صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و پژوهشکده بیمه با هدف توسعه مدیریت ریسك در صنایع دانشبنیان و پیشرفته با حضور مدیران دو مجموعه برگزار شد.
این شرکت در راستای تقویت پایه مالی و همچنین افزایش نسبت توانگری خود، تصمیم به افزایش ۴۰ درصدی سرمایه از ۱۰ هزار میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال گرفته است.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نگاه ما در سازمان بیمه سلامت، معطوف به رویکردی جامع بوده که پیشگیری را بر درمان مقدم دانسته و اصلاح سبک زندگی را به عنوان بستری اساسی برای ارتقای سلامت جامعه مورد توجه قرار میدهد.
پیرو انتشار خبری در پایگاه اطلاعرسانی صندوق بازنشستگی کشوری به تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، به نقل از مدیرعامل محترم آن صندوق، که حاوی نکاتی مهم درخصوص نحوه ارائه خدمات در چارچوب قرارداد بیمه درمان تکمیلی میان صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه ملت بود، این شرکت لازم میداند نکاتی را جهت شفافسازی و رفع برخی ابهامات مطرح شده، اعلام کند.
دیدگاه بسته شده است.