به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «زن، مرد، بچه» ساخته درناز حاجیها تنها نماینده ایران در بخش مسابقه و فیلمهای «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی، «تفریق» ساخته مانی حقیقی و سریال «آکتور» ساخته نیما جاویدی در بخشهای جنبی این رویداد معتبر به نمایش در میآیند. «ترانسیلوانیا» مهمترین فستیوال کشور رومانی محسوب میشود و از […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «زن، مرد، بچه» ساخته درناز حاجیها تنها نماینده ایران در بخش مسابقه و فیلمهای «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی، «تفریق» ساخته مانی حقیقی و سریال «آکتور» ساخته نیما جاویدی در بخشهای جنبی این رویداد معتبر به نمایش در میآیند.
«ترانسیلوانیا» مهمترین فستیوال کشور رومانی محسوب میشود و از فستیوالهای رده A جهانی به حساب میآید.
لازم به ذکر است که فستیوال فیلم «ترانسیلوانیا» که در سال۲۰۰۲ در شهر کلوژ نپوکا در کشور رومانی تأسیس شد، به سرعت رشد کرد و به مهمترین رویداد مرتبط با فیلم در رومانی و یکی از بهترین رویدادهای سالانه در منطقه تبدیل شد. فدراسیون بینالمللی انجمن تهیهکنندگان فیلم (FIAPF) در سال ۲۰۱۱ تایید کرد که این فستیوال در بین ۴۰ جشنواره مهم جهان قرار دارد.
فیلم درناز حاجیها پیش از این فستیوال، در بخش رقابتی فیلمهای اول فستیوال کارلوویواری، در پانارامای ونکوور، بخش رقابتی فستیوال لیدن هلند، بخش رقابتی بینالملل در فستیوال زنبی اسپانیا حضور موفقی داشته است.
داستان این فیلم که با عنوان بینالمللی Like A Fish On The Moon اکران جهانی شده است، درباره یک خانواده سه نفری است که اتفاقی ساده در زندگی روزمره، آنها را به مرز فروپاشی میکشاند.
عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از:نویسنده و کارگردان: درناز حاجیها.بازیگران: سپیدار طاری. شهدیار شکیبا. علی احمدی.مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده.تدوین: اشکان مهری.گریم: امید گلزاده.صداگذار: وحید مقدسی.صدابردار: حسن شبانکاره.طراحی صحنه: سیامک کارینژاد.عکاس: اردلان آذرمی.مدیربرنامهریزی: علی افشین راد.مدیر تولید: وحید مشاری.مجری طرح: مهدی معزی.تهیهکننده: احسان رسولاف.
۵۷۵۷
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.