به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، “سید حسین حسینی” در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته افزود: ماهیان خاویاری دیر بازده هستند و برای استحصال گوشت این ماهیان ۳ سال و برای خاویار آن حداقل ۸ سال زمان لازم است؛ از این رو بحث تنفس و بازگشت سرمایه مهم است که با حمایتها وزیر […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، “سید حسین حسینی” در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته افزود: ماهیان خاویاری دیر بازده هستند و برای استحصال گوشت این ماهیان ۳ سال و برای خاویار آن حداقل ۸ سال زمان لازم است؛ از این رو بحث تنفس و بازگشت سرمایه مهم است که با حمایتها وزیر جهاد کشاورزی این اتفاق رخ خواهد داد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش برای پرورش دهندگان ماهی، اظهار داشت: تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومان برای شیلات کارت با سود ۱۲ درصد و تسهیلات ۸۰۰ میلیون با سود ۱۵ درصد برای بازارگاه در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد.
حسینی روز ملی خاویار را بهانهای برای نشان جهانی خاویار ایرانی دانست و تصریح کرد: اقدامات مثبتی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه امکان صید تجاری ماهیان خاویاری وجود ندارد، گفت: از این رو بیش از ۱۰ سال است که در حوزه پرورش این نوع ماهی اقدامات خوبی صورت گرفته و لازم است تسریع شود.
رییس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: امیدواریم در افق ۱۴۰۴ میزان تولید ۲۰ هزار گوشت ماهی و ۱۰۰ تن خاویار محقق شود.
حسینی اضافه کرد: امروز نقطه عطفی برای سرمایهگذاران و شرکتهای دانش بنیان است تا با بهرهگیری از تجربیات متخصصین این حوزه، الگو بگیرند تا با اقدام ملی برای صیانت از ویترین صنعت شیلات که همان خاویار ایرانی است، اتفاق خوبی رخ دهد.
به گزارش ماجرانیوز، هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته امروز به مناسبت بیست و هفتم تیرماه روز ملی خاویار با حضور وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران سرمایهگذاران بخش خصوصی برگزار شد.
مدیرعامل بانک شهر و شهردار کلانشهر قم با هدف گسترش همکاریهای دوجانبه در حوزههای مختلف با یکدیگر، دیدار و گفت وگو کردند
بانک ملی ایران در سال جاری، گامی بلند در حمایت از تولید و توسعه اقتصادی کشور برداشته است؛ بهطوریکه ۶۹ طرح مهم صنعتی، تولیدی و اقتصادی در استانهای مختلف کشور تا پایان سال با تسهیلات پرداختی از محل تسهیلات بلند مدت ( طرح ها و سرمایه ثابت ) به ارزش ۸۹,۱۹۵,۱۶۰ میلیون ریال، به بهره برداری می رسند
براساس دادههای بانک مرکزی، در اردیبهشت ماه سال جاری بیش از ۹.۸ میلیون فقره چک در کشور مبادله شد که از این میزان نزدیک به یک میلیون فقره چک معادل ۱۰.۱ درصد از تعداد و ۱۴.۴ درصد از مبلغ آنها برگشت خورده است.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
دیدگاه بسته شده است.