به گزارش ماجرانیوز از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی در حاشیه جلسه نشست هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار اعلام کرد: طبق گزارش عملکرد پنج ماهه درگاه ملی مجوزها برای بیش از یک سوم از ۲۳۴ هزار درخواستِ واصله جهت کسب و کار، (حدود ۷۳ هزار درخواست) مجوز صادر […]
به گزارش ماجرانیوز از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی در حاشیه جلسه نشست هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار اعلام کرد: طبق گزارش عملکرد پنج ماهه درگاه ملی مجوزها برای بیش از یک سوم از ۲۳۴ هزار درخواستِ واصله جهت کسب و کار، (حدود ۷۳ هزار درخواست) مجوز صادر شده است.
وی افزود: از مجوزهای باقیمانده نیز بیش از ۶۰ درصد به علت نقص مدارک بوده و ۴۰ درصد هم توسط دستگاههای اجرایی، همچنان در مهلت های تعیین شده، در حال بررسی است.
وزیر اقتصاد گفت: همچنین در جلسه امروز، برای دستگاه هایی که کم کاری کرده و شرایط صدور ۲۵ عنوان مجوز را هنوز اعلام نکرده بودند، از سوی هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار اخطار صادر و آنها مکلف به جبران این عقب ماندگی شدند.
وی برخی از این دستگاه های متخلف را شامل وزارت کشور در حوزه “مجوز های دفاتر پیشخوان”، وزارت راه و شهرسازی در حوزه “مجتمع های خدمات بین راهی”، وزارت آموزش و پرورش در خصوص مجوز “تأسیس مهد کودک”، بانک مرکزی در خصوص مجوز “تأسیس مؤسسه اعتبار سنجی” و وزارت نفت در خصوص مجوز “فروش سیار فرآورده های نفتی” اعلام کرد و گفت: همچنین سازمان بورس و اوراق بهادار، وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و سازمان برنامه و بودجه هم بخاطر عدم اعلام برخی از مجوز های دیگر، تخلف کرده اند که حتما از طرف اعضای هیات مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
وزیر اقتصاد ادامه داد: یک اتفاق بسیار مهم هم برای اولین بار در شصت و هفتمین جلسه هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار رخ داد و آن اینکه برای اولین بار موضوع مجوزهای صنفی صادره توسط اصناف با همکاری بسیار خوب فراجا و اتاق اصناف در این جلسه مطرح و ۸۳ عنوان مجوز و پروانه صنفی که نزدیک به سه هزار رسته مختلف شغلی را متأثر می کند، بطور کامل احصاء شد.
وی گفت: امیدوارم با تصویب نهایی این مجوزها در شورای عالی نظارت بر اصناف بتوانیم یک گام بلند را در خصوص این ۸۳ عنوان مجوز برداریم که خوشبختانه وزارت صمت هم در جلسه این وعده را داد، که این امر را به سرعت پیگی
ری کند.
مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان سمنان از سه شرکت بزرگ در این استان بازدید و با مدیران عامل این شرکت ها در زمینه توسعه همکاری های بانکی و سرمایه گذاری گفت و گو کرد.
بانک مسکن در راستای مساعدت مشتریانی که موفق به بازپرداخت به موقع اقساط تسهیلات خود نشدهاند و با هدف بازگشت مطالبات به چرخه اعتباردهی و تداوم ارائه تسهیلات به مشتریان جدید، طرح «پویش» را تا پایان سال ۱۴۰۳ ارائه کرد.
موسسه اعتباری ملل، امکان ارائه کارت هدیه با تصویر و متن دلخواه را برای متقاضیان محترم دارا می باشد.
صندوق سرمایهگذاری گنجینه زرین شهر تحت مدیریت تامین سرمایه تمدن سودی معادل 25.11 درصد روزشمار سالانه را در پایان دوره آذر ماه 1403 به تعداد 396.042 سرمایهگذار این صندوق پرداخت نمود.
دیدگاه بسته شده است.