حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز درمورد نفی شدن رشد نقدینگی در دولت سیزدهم گفت: برای نخستین بار در چند سال گذشته رشد پول و نقدینگی کاهش یافت. سیاست دولت از ابتدا کاهش خلق پول بود که به منفی شدن رشد نقدینگی به میزان ۲ درصد منجر شد. […]
حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز درمورد نفی شدن رشد نقدینگی در دولت سیزدهم گفت: برای نخستین بار در چند سال گذشته رشد پول و نقدینگی کاهش یافت. سیاست دولت از ابتدا کاهش خلق پول بود که به منفی شدن رشد نقدینگی به میزان ۲ درصد منجر شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: سیر نزولی رشد نقدینگی، بزرگترین گام برای کنترل تورم است. البته تورم دلایل متعددی دارد و اصلیترین عامل آن رشد نقدینگی است.به هر میزان حجم نقدینگی افزایش یابد، نرخ تورم نیز افزایش خواهد یافت.
وی تورم انتظاری و کمبود کالاها را از دیگر عوامل تورم دانست و عنوان کرد: البته دولت به درستی کمبود کالاها را مدیریت کرد تا در این زمینه مشکلی در کشور رخ ندهد.
نماینده مردم تبریز در مجلس درباره تاثیر منفی شدن حجم نقدینگی بر رشد اقتصادی کشور، اظهار داشت: برای رشد اقتصادی نیاز به سرمایهگذاری است اما نه با خلق پول از طریق بانکها، سرمایهگذاری با جذب سرمایه از طریق اوراق مشارکت و تشویق مردم به سرمایه گذاری در عرصههای مختلف مسکن، صنعت و تولید امکان پذیر است.
میرتاج الدینی با اشاره به توفیق دولت در نزولی کردن نرخ تورم از شهریورماه ۱۴۰۰ گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه در شهریور ماه ۱۴۰۰ به میزان ۵۴.۹ درصد بود، اما با سیاستهای اعمالی دولت این عدد در اسفندماه ۱۴۰۰ به ۲۹.۵ درصد رسید.
وی ادامه داد: همچنین دولت موفق شد رشد پایه پولی که در تیرماه ۱۴۰۰ به ۴۲.۶ درصد رسیده بود در اسفندماه ۱۴۰۰ به ۳۱.۴ درصد کاهش دهد که نشانه جهتگیری صحیح دولت برای مهار تورم و منفی شدن نقدینگی است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: دولت سیزدهم در یک سال گذشته برنامه اصلاح نظام بانکی را آغاز کرد، مهمترین اقدام کم سابقه دولت، قطع روند استقراض از بانک مرکزی بود.
این نماینده مجلس یادآور شد: دولت دوازدهم ۵۴ هزار میلیارد تومان تنخواه سال ۱۴۰۰ را در ۶ ماه نخست مصرف کرد. اما دولت سیزدهم هم مبلغ تنخواه پارسال را تسویه کرد و هم اینکه برای اصلاح نظام بین بانک مرکزی و دولت در دوماهه نخست سال جاری از تنخواه استفاده نکرد.
وی خاطرنشان کرد: خودداری دولت از دریافت تنخواه بودجه بانک مرکزی و کنترل خلق پول بانکها از مهمترین دلایل روند نزولی رشد نقدینگی در دوماهه اول امسال بوده که نشان از عزم دولت برای اجرایی شدن سیاستهای اقتصادی در مهار تورم دارد.
شورای عالی بیمه در جلسه امروز خود با هدف بهبود فضای کسب و کار و کاهش مداخله در بنگاهداری مؤسسات بیمه و همچنین رعایت حقوق مالکیت و حاکمیت شرکتی؛ پس از بحث و بررسی در خصوص مبانی، تجربیات جهانی و چالشهای موضوع صلاحیتهای ادارهکنندگان موسسات بیمه؛ اعمال شرط سنّی برای مدیران ارشد شرکتهای بیمه موضوع آییننامه احراز صلاحیت حرفهای کارکنان کلیدی و عملیاتی مؤسسات بیمه را مورد بازنگری قرار داد
طی دیدار لیلی نیاکان سرپرست پژوهشکده بیمه با ایمان ارسطو مدیرعامل شرکت شبکه نوآفرینی سرآمد (پلنت)، ضمن بازدید از فضای کار اشتراکی و ظرفیتهای کارخانه نوآوری پلنت، زمینههای همکاری مشترک دو مجموعه در حوزه فناوریهای نوین بیمه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به همت مدیریت سرمایه انسانی، شرکت بیمه پاسارگاد در هفتمین جایزه بین المللی مدیریت دانشی (KM4D) با رویکرد «نوآوری و پایداری سازمانی» موفق به دریافت گواهینامه چهار ستاره شد.
کدال در گزارش ۶ ماهه نشان داد بانک ملت با رشد ۲۵درصدی سپردههای ریالی، ۳۷درصدی درآمدهای کارمزدی، ۲۱ درصدی درآمد تسهیلات، ۲۷ درصدی مانده ضمانت نامه ها، ۱۸ درصدی مانده اعتبارات اسنادی (LC)، ۶درصدی خالص مصارف ریالی و ۵.۳درصدی سپرده های غیرهزینهزا، نمرات درخشانی را در کارنامه ۶ ماهه اول ۱۴۰۳ ثبت کرده است.
دیدگاه بسته شده است.