«مهرداد سعادت» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز اظهار داشت: طی سالهای گذشته بانک مرکزی بهگونهای عمل کرد که مشکلات بسیاری را برای تجارت کشور به همراه داشت، اما در دولت سیزدهم اقدامات بهگونهای بوده که تغییرات مثبت و خوبی در رفع موانع رخ داد و کاملاً محسوس است. وی با بیان اینکه بخش خصوصی […]
«مهرداد سعادت» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز اظهار داشت: طی سالهای گذشته بانک مرکزی بهگونهای عمل کرد که مشکلات بسیاری را برای تجارت کشور به همراه داشت، اما در دولت سیزدهم اقدامات بهگونهای بوده که تغییرات مثبت و خوبی در رفع موانع رخ داد و کاملاً محسوس است.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی دلسوز اقتصاد کشور است و دولت باید از نظرات فعالان اقتصادی استفاده لازم را کند، خاطرنشان کرد: بانک مرکزی در دولت سیزدهم بر اساس پیشنهادهای بخش خصوصی در زمینه تجارت، اقدام به رفع موانع کرده است تا فرصتهای طلایی از دست رفته، بار دیگر در دسترس تجار قرار بگیرد.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه با بیان اینکه اقدامات اقتصادی دولت سیزدهم را مثبت ارزیابی میکنیم، خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی قدردان شهامت و جسارت دولت و بانک مرکزی در صدور بخشنامههای جدید است که باعث رفع موانع تجاری شد.
سعادت همچنین با اشاره به سفر رییس جمهور ترکیه به ایران در هفته آینده، تاکید کرد: در این دیدار باید مسائلی برای توسعه تجارت بین دو کشور مطرح شود تا با توجه به اولویت داشتن تجارت با همسایگان، مبادلات با ترکیه نیز رشد یابد.
وی با بیان اینکه باید مشکلات شرکتهای سرمایهگذار ترک در ایران مورد بررسی قرار بگیرد، اظهار داشت: موضوع تجارت ترجیحی ایران و ترکیه که موافقتنامه آن در سالهای گذشته به امضا رسید باید مورد توجه قرار بگیرد.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه افزود: با اقدامات دولت قبل در ایجاد محدودیتهای تجاری، مبادله حدود ۱۰۰ قلم از کالاهای ذکرشده در توافقنامه با ترکیه ممنوع شد و این بخش بدون تکلیف و بینتیجه رها شده است.
سعادت گفت: از سوی دیگر به دلیل مشکلات ایجاد شده در این بخش، تجار ترک باقی کالاهای ایرانی را خریداری نمیکردند و برای تبادل محصولات با موانعی مواجه شد.
وی با بیان اینکه عملیاتی کردن موافقتنامه ترجیحی ایران و ترکیه، حجم تجارت میان دو کشور را تا ۵۰ درصد افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: برای حل این مشکلات نیاز به تشکیل منظم کمیسیون مشترک دو کشور هستیم که در سالهای اخیر فعال نبوده است.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه با تاکید بر اینکه تجارت دو کشور با رفع موانع توسعه خواهد یافت، تصریح کرد: برگزاری منظم کمیسیون مشترک ایران و ترکیه نقطه عطفی در مبادلات دو کشور خواهد بود.
بانک مسکن جزئیات جدید افتتاح حسابهای قرضالحسنه و شرکت در قرعهکشی سال ۱۴۰۴ این بانک را اعلام کرد.
معاون مالی بانک صادرات مهمترین سیاست بانک را حمایت از نقدشوندگی و تقویت سهم اعلام کرد و به آخرین جزییات از تجدید ارزیابی و افزایش سرمایه وبصادر و برنامه های این بانک برای سهامداران خود پرداخت.
رتبه دوم در مانده تسهیلات قرض الحسنه، رتبه سوم در پرداخت تسهیلات فرزندآوری در شبکه بانکی و رتبه چهارم در کسب درآمدهای عملیاتی، مانده تسهیلات اعطایی و تراز مالی در بین بانکهای بورسی اهم دستاوردهای بانک صادرات در پایان آبان ماه بود.
نرخ سود بین بانکی با افزایش ۰.۰۷ درصدی نسبت به هفته قبل ۲۳.۸۶ درصد شد.
دیدگاه بسته شده است.