جواد مرشدی: درعمر سیاسی جمهوری اسلامی ایران، برای اولین بار یک زن به ریاست یک جبهه سیاسی منصوب شد، آن هم جبهه اصلاحات. یکشنبه گذشته بودکه ۴۱ عضو احزاب اصلاح طلب گرد هم آمدند و ۳۱ نفر از آنها به آذر منصوری تنها نامزد تصدی ریاست این جبهه رای مثبت دادند. فردا هم قرار است […]
جواد مرشدی: درعمر سیاسی جمهوری اسلامی ایران، برای اولین بار یک زن به ریاست یک جبهه سیاسی منصوب شد، آن هم جبهه اصلاحات. یکشنبه گذشته بودکه ۴۱ عضو احزاب اصلاح طلب گرد هم آمدند و ۳۱ نفر از آنها به آذر منصوری تنها نامزد تصدی ریاست این جبهه رای مثبت دادند. فردا هم قرار است در نشستی سایر ارکان جبهه اصلاحات و همچنین سخنگو انتخاب شوند. روز جمعه نیز خبر دیدار خانم منصوری با رهبر اصلاحات خاتمی و گفت و گو و تبادل نظر با ایشان در رسانه ها منتشر شد. دیداری که از ذره بین رسانه های اصول گرا مغفول نماند و حتی به دو نفره بودن «مبل» دیدارکنندگان هم ایراد گرفتند و نوشتند: «نکته قابل توجه و تامل این دیدار آن است که معمولا در اینگونه دیدارهای سیاسی، عرف آن است حتی در صورت هم جنس بودن دیدارکنندگان از مبلهای یک نفره، با فاصله و در مقابل هم استفاده میکنند.»
حالا هشت ماه تا انتخابات باقی مانده وبه نظر می رسد اصلاح طلبان که انتخابات ۱۴۰۰ را تحریم کرده بودند، درصدد رایزنی درون جبهه ای برای تعیین رویکرد مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات مجلس آینده هستند. «ماجرانیوز» در گفت و گو با ابوالقاسم رئوفیان فعال سیاسی اصول گرا و دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین این موضوع را به بحث گذارده است :
نظرتان در مورد انتخاب خانم آذر منصوری به سمت ریاست جبهه اصلاحات چیست؟
بعد از سیاست محافظه کارانه «عارف» و «نبوی» در جبهه اصلاحات، اینبار آذر منصوری با رای دوسوم احزاب اصلاح طلب به صحنه آوردند تا با رویکردی افراط گرایانه جبهه را سیاست گذاری کند، رویکردی که با شعار«جامعه محور» که کلیدواژه رئیس جدیدجبهه اصلاحات در دیدار با خاتمی بود، درتعارض است.
بهنظر شما آیا حضور ایشان موجب حضور گسترده اصلاح طلبان در انتخابات آتی خواهد شد یا خیر؟
مسئله انتخاب فرد در هر انتخابات غیررقابتی، لزوما به معنای قدرتمند بودن و بی مانندی شخص منتخب نسبت به دیگراشخاص نیست، بلکه از جمله بیانگر عدم امید به آینده و بحران مشروعیت سیاسی درنظام انتخاباتی و ناکارآمدی مجموعهای است که انتخابات را برگزار کرده است. انتخاب دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی به ریاست این جبهه که درمقایسه با رئیسان قبلی، نام آشنایی که سوابق شان برکسی پوشیده نیست و همچنین درمقایسه با برخی دبیران کل احزاب عضو جبهه که دربین طرفداران اصلاحات شناخته شده تر هستند، حکایت از عدم انسجام اصلاح طلبان دارد. با این وجود از ورود جبهه اصلاحات به ساحت انتخاباتی استقبال میکنیم ومشروعیت سیاسی آن را تنها در یک رقابت سالم و قانونمند انتخاباتی با جناح رقیب به رسمیت می شناسیم نه در رقابت با نظام که تحریم انتخابات ازمصادیق بارز آن است.
در تاریخ جمهوری اسلامی برای اولین باراست که یک زن ریاست یک جبهه سیاسی را بر عهده می گیرد، ارزیابی تان از اینکه اصلاح طلبان یک خانم را رئیس جبهه خود کرده اند چیست ؟
اینکه یک زن سیاستمدار به ریاست یک جبهه سیاسی انتخاب می شود چیز خوبی است ومی تواند پیام خوبی بهویژه به جامعه زنان ایرانی منتقل کند امابه نقل از روزنامه اعتماد که یک نشریه اصلاح طلب است وتیتر زده است که انتخاب آذر منصوری نشانه تحریم انتخابات است، این چیز بدی است که باید جبهه اصلاح طلبان و رئیس منتخب دراین خصوص موضعش را بهطور شفاف بیان کند تا مردم از هم اکنون تکلیف خود را در برابر این جبهه بداند.
در مجموع نظر شما نسبت به رویکرد اصلاح طلبان به انتخابات اسفند ماه چیست و چالش های پیش روی آنها را چگونه ارزیابی میکنید؟
سئوال من و حتی بسیاری ازاصلاح طلبان معتقد به انقلاب که درچاچوب نظام، شرکت در انتخابات را وظیفه و تخطی ازآن را درتقابل با نظام می دانند، از ۳۱ حزبی که به این انتخاب رضایت دادند به این معنا که تفکر رادیکالیسم را نمایندگی می کند، این است که چنین انتخابی تا چه اندازه نزدیک به مشی اصلاحات است آنهم در شرایطی که کشورما بیش ازهر زمان دیگری به آرامش نیازدارد؟ به اعتقاد من انتخاب شخصی که مواضع سیاسی و رویکرد انتخاباتی اش حکایت از تصمیمات و اقدامات هنجارشکنانه، درآینده و در پیش گرفتن مشی سیاسی تقابلی درانتخابات می کند و این تهدیدی است جدی برای جریان اصلاحات است که حیات سیاسی آن را به مخاطره جدی خواهد انداخت، از این رو سخنان من به مثابه هشداری است که اگر امروز چاره کار نشود، فردا دیر است.
بیشتر بخوانید:
۲۱۶۲۱۲
مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد با اعلام قرارگرفتن بیمه سرمد در مسیر هوشمندسازی فرآیند ارزیابی خسارت گفت: بیمه سرمد به منظور مدیریت صحیح در ارزیابی خسارت و همچنین کاهش درگیری نیروی انسانی با فرایندهای اجرایی ثابت و تکراری که منجر به فرسایشی شدن انجام عملیات بیمهگری و کاهش دقت ارائه خدمات میشود، در حال سیستمی کردن فرایند ارزیابی خسارات با استفاده از امکانات و دسترسیهای ایجاد شده از طریق هوش مصنوعی (AI) است.
بیمه اتکایی ایرانمعین طی سالهای گذشته توانسته جایگاه خود را در بازار بیمه کشور تثبیت کند. این شرکت با در اختیار داشتن 13 درصد بازار اتکایی کشور، بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران بازار بیمه اتکایی کشور شناخته میشود و بررسی عملکرد بیمه اتکایی ایران معین در دو سال گذشته، نشاندهنده موفقیت در بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در مدیریت پرتفوی، افزایش سودآوری و کاهش ریسک است.
در پی تصویب دستورالعمل جدید شورای عالی بیمه درباره کسر قیمت ارزش خودرو در بیمهنامههای شخص ثالث، شرکت فناوری سناپ (سامانه نوآوری ایرانیان پوشش)، گام بلندی در حمایت از صنعت بیمه کشور برداشته است.
مديرعامل صندوق اعتباري هنر گفت: در پي مطالبات و درخواست مکرر اعضاي صندوق مبني بر اختصاص عنوان ويژه براي بيمه تأمين اجتماعي هنرمندان و با پيگيريهاي به عمل آمده از سوي صندوق هنر و موافقت سازمان تأمين اجتماعي، عنوان بيمه فرهنگ و هنر براي اعضاي صندوق اعتباري هنر اعمال شد.
دیدگاه بسته شده است.