به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ماجرانیوز،سفر علی باقری به عمان با هدف افزایش و گسترش رایزنیها و همکاری های منطقهای صورت گرفته است. این در حالی است که تهران روز گذشته نیز میزبان وزیر خارجه قطر بود تا با وزیر خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفتگو کند. اظهارات وزیر خارجه […]
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ماجرانیوز،سفر علی باقری به عمان با هدف افزایش و گسترش رایزنیها و همکاری های منطقهای صورت گرفته است.
این در حالی است که تهران روز گذشته نیز میزبان وزیر خارجه قطر بود تا با وزیر خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفتگو کند.
اظهارات وزیر خارجه کشورمان در نشست خبری با همتای قطری، و همچنان اظهارات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار با وزیر خارجه قطر حاکی از این است که موضوعات مهمی در زمینه موضوعات دوجانبه ای و منطقه ای در جلسات روز گذشته مطرح شده است.
گسترش رایزنیهای منطقهای از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار سیاست خارجی جمهوری اسلامی قرار گرفته و بر همین اساس دیدارهای متعدد و متنوع با سران کشورهای منطقه برنامهریزی و اجرا شده است.
همکاری و تعامل با جهان خارج از جمله کشورهای همسایه و همچنین سفرهای اخیر مقامات کشورمان به کشورهای پیرامونی را می توان در راستای سیاست خنثی سازی تحریم ها ارزیابی کرد.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان صبح روز گذشته (چهارشنبه) در جلسه هیأت دولت بار دیگر بر ضرورت استفاده از فرصتهای ایجاد شده برای تقویت مبادلات تجاری با کشورهای منطقه به ویژه همسایگان تاکید کرد.
هر چند که این سیاست علاوه بر ایجاد فرصت های اقتصادی، همگرایی سیاسی و رفع چالش های موجود در زمینه های مختلف را دنبال می کند. گفتگوهای ایران و عربستان در بغداد، و همچنین اخباری در زمینه گفتگوهای ایران و مصر حاکی از این سیاست است.
تحولات و تعاملات در منطقه طی یکسال گذشته و دوران تصدی دولت سیزدهم، شاهد افزایش چشمگیری بوده است که ایران یک پای ثابت آن بوده است. این سیاست فراتر از تعاملات تهران با پایتخت های منطقه ای بوده و در نگاهی جامع تر، همگرایی و همکاری همه کشورهای منطقه را دنبال می کند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در شیراز، با اعضای انجمن پزشکان عمومی و پزشکان خانواده استان فارس دیدار و گفت و گو کرد.
بیمهگران در هشت ماهه امسال ۲۸۷.۵ همت حق بیمه از بیمه گذاران دریافت و حدود نیمی از دریافتی خود یعنی ۱۴۷ همت را به عنوان خسارت پرداخت کردند که نشان از سود عملکردی و جذابیت این بخش برای شرکتها است.
برخلاف راهکارهای هوش مصنوعی که تاکنون، تنها یک پاسخ واحد به یک درخواست را ارائه میدادند، نمایندگان هوش مصنوعی یک جریانکاری واقعی کامل را اجرا میکنند
سرانجام ۷ ماه پس از تصمیم دولت سیزدهم مبنی بر الزام شرکتهای بیمه به پرداخت خسارت افت ارزش خودروهای تصادفی، بیمه مرکزی مصوبه شورای عالی بیمه برای آغاز پرداخت خسارت به رانندگان خودروهای سواری و سواری کار را ابلاغ کرد. با این تصمیم شرکتهای بیمه بهانهای برای مقاومت ندارند اما این پایان کار نیست.
دیدگاه بسته شده است.