هاشم میرزاخانی مدیر عامل موسسه سینما شهر، با اشاره به حمایت گسترده دولت سیزدهم از زیرساختهای سینما گفت: با اجرای سیاستهای حمایتی از ابتدای دولت سیزدهم ساخت سینما در تهران و شهرستانها رونق گرفته است، به طوری که از تیر ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون تعداد ۱۰۶ سالن جدید به بهرهبرداری رسیده است و در حال […]
هاشم میرزاخانی مدیر عامل موسسه سینما شهر، با اشاره به حمایت گسترده دولت سیزدهم از زیرساختهای سینما گفت: با اجرای سیاستهای حمایتی از ابتدای دولت سیزدهم ساخت سینما در تهران و شهرستانها رونق گرفته است، به طوری که از تیر ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون تعداد ۱۰۶ سالن جدید به بهرهبرداری رسیده است و در حال حاضر نیز ۳۰۰ سالن دیگر هم در مراحل مختلف ساخت قرار دارند که از این تعداد ۸۰ سالن آماده افتتاح یا مراحل نهایی آماده سازی قرار دارند.
مدیرعامل موسسه سینما شهر همچنین به ساخت ۸ سینمای جدید با ۳۸ سالن که درمراحل پایانی کار هستند اشاره کرد و گفت: از آنجا که استفاده از فضاهای موجود و بهینه کردن آنها از وظایف موسسه سینما شهر است، بازسازی و چند سالنه شدن آنها (تبدیل به پردیس سینمایی) در دستور کار قرار دارد. در حال حاضر در کشور ۳۵۰ سینما با ۶۸۲ سالن وجود دارد و در حال حاضر ۱۵ پروژه با ۴۴ سالن نمایش در حال بازسازی است با توجه به سرعت مناسب بازسازی پیشبینی میشود که این سینماها تا پایان سال ۱۴۰۱ به سالنهای فعال کشور اضافه شوند.
میرزاخانی با توضیح اینکه در یک سال گذشته قرارداد حمایتی ۱۴ پروژه با ۴۲ سالن تنظیم شده درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه گسترش زیرساختهای سینما در سراسر نیز گفت: تجهیز سالنهای مجتمعهای فرهنگی و تبدیل آنها به سینما نیز ازدیگر فعالیتهای موسسه سینما شهر است در حال حاضر ۸۹ مجتمع فرهنگی ارشاد در سراسر کشور تجهیز و راه اندازی شده است که در یکسال گذشته ۳ سالن دیگر در شهرهای خاش و نیک شهر و زابل تجهیز شده است.
مدیر عامل موسسه سینما شهر با اشاره به ارتقا تجهیزات فنی سینماهای تحت پوشش این موسسه در یک سال گذشته اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴ سالن به تجهیزات لیزری مجهز شده و ۳۰ سالن دیگر هم در دست اقدام و انجام خدمات فنی است.
وی با توضیح اینکه سیاست ساخت سینما در شهرهای فاقد سینما در دستور کار قرار گرفته وبه طور جدی دنبال میشود، گفت: این سینماها توسط شهرداریها با حمایت سازمان سینمایی انجام تجهیز و آماده میشود. نقشههای معماری توسط موسسه کارشناسی میشود و در صورت تایید، قرارداد حمایت به شهرداری مربوطه منعقد میشود.
به گفته وی در حال حاضر ۲۸ پردیس با ۹۰ سالن در دستور کار قرار دارد که ۷ پروژه با ۲۳ سالن دارای کارگاه فعال است و ۱ پروژه هم در نجف آباد به زودی افتتاح میشود.
مدیرعامل موسسه سینما شهر درادامه به اقدامات انجام شده در حوزه سینماها بعد از شیوع بیماری کرونا پرداخت و تصریح کرد: در اولین سال فعالیت دولت سیزدهم و با توجه به وضعیت کشور و بیماری کرونا و لزوم از سرگیری فعالیت سینماها، موسسه سینما شهر در خصوص حمایت از سالنهای سینما و فیلمهای اکران شده مصوبات شورای کرونای سازمان را اجرا کرده است. خوشبختانه در یک سال گذشته با توجه به رونق دوباره سینماها و فروش مناسب آنها بخصوص در ۷ ماه گذشته به نظر میرسد ساز و کار اکران به مسیر طبیعی برگردد. موسسه سینما شهر همچنان از عملیات آماده سازی فیلمها در استودیوهای فنی حمایت میکند گفتنی است این موسسه در بازه زمانی یک سال گذشته از ۳۹ فیلم حمایت کرده است.
میرزاخانی با اشاره به اینکه موسسه سینما شهر بخشی از نیاز سالنها به تجهیزات فنی مانند لامپ و فیلتر و … را مرتفع میکند درباره دیگر اقدامات انجام شده از سوی این موسسه نیز گفت: با توجه به اینکه سینماها مدتی تعطیل بودهاند اخیرا نیاز به تعویض باطری یو پی اس سینماها و همچنین تعویض لامپ دستگاهها زیادتر شده که این امر نیز در دستور کار مؤسسه قرار گرفته است.
وی درباره سامانه مرکزی اکران و فروش سینما (سمفا) نیز گفت: این سامانه به سفارش سازمان راه اندازی شده و هزینه پشتیبانی و بروز رسانی آن توسط موسسه انجام میشود. با توجه به رونق اخیر در فروش سینماهای کشور، فعالیت این سامانه هم بطور جدی صورت میپذیرد و نیاز به پیگیری مستمر دارد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.