به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، «علی سلاجقه» روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از تالاب هامون و بررسی مشکلات آن، توضیح داد: تصمیمات خوبی برای جوامع محلی گرفته شد که در بخش داخلی کارهای خوبی انجام میشود. وی با بیان اینکه موضوع تالاب هامون در جلسه امروز […]
به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، «علی سلاجقه» روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از تالاب هامون و بررسی مشکلات آن، توضیح داد: تصمیمات خوبی برای جوامع محلی گرفته شد که در بخش داخلی کارهای خوبی انجام میشود.
وی با بیان اینکه موضوع تالاب هامون در جلسه امروز هیات دولت نیز مطرح شد، افزود: بنا شد تا وزارت امور خارجه و وزارت نیرو به موضوع ورود کنند تا بتوانیم حقابه این تالاب را به نحو مطلوب دریافت کنیم.
تالاب هامون در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و حقابه آن از رودخانه هیرمند که سرشاخه آن در افغانستان قرار دارد، تامین می شود. با توجه به اهمیت تامین این حقابه در سال ۱۳۵۱ قراردادی میان دولت وقت ایران و افغانستان به امضا رسید که بر اساس آن مقرر شد سالانه ۸۵۰ میلیون متر مکعب و روزانه ۲۶ متر مکعب بر ثانیه حقابه این تالاب از هیرمند تامین شود اما شواهد نشان می دهد که مدتی است این اتفاق نمیافتد و با توجه به کم بارشی و خشکسالیهای پیاپی چند سال اخیر در کشور مشکلات کم آبی این تالاب زیاد شده به طوری که دیگر به طور کامل خشک شده است.
معاون رییس جمهور همچنین به افتتاح سامانه محیط زیست کشور در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: این سامانه یکی از نیازهای اساسی کشور در بعد توسعه است که همه لایههای اطلاعاتی مربوط به آن در این سامانه قرار دارد که بر اساس آن میتوانیم خط سیر کشور را تبیین کنیم.
رئیس سازمان محیط زیست افزود: همه پژوهشگران و دانشجویان میتوانند از ظرفیت این سامانه که فرایند ارزیابی پروژهها و طرحها را کوتاه میکند، استفاده کنند.
سلاجقه درباره موضوع اسقاط خودروها هم توضیح داد: یک درصد از قیمت خودروهایی که وارد بازار میشوند، باید به حساب صندوق ملی محیط زیست کشور واریز شود که ظرفیت خوبی برای ساماندهی خودروهای اسقاطی ایجاد میکند.
معاون رییس جمهور همچنین در پاسخ به سوالی در مورد برنامههای سازمان محیط زیست برای حفظ گونه پلنگ ایرانی، اظهار داشت: برای همه گونههایی که در لیست قرمز وجود دارد، برنامه داریم. هفته گذشته در رابطه با گونه پلنگ ایرانی نشستی در عراق برگزار شد که ما معتقدیم این نشست باید در ایران برگزار شود.
در همایش مدیران کل تأمین اجتماعی استانها و رؤسای شعب پیشران در تبریز بر هوشمندسازی خدمات سازمان تأمین اجتماعی و گسترش پوشش بیمهای تأکید شد
در تازهترین دستاورد علمی و بینالمللی، پژوهشکده بیمه موفق به ثبت رسمی در سامانه جهانی ثبت سازمانهای پژوهشی 1(ROR) شد. این ثبت، پس از انجام مکاتبات رسمی با این نهاد بینالمللی، با موفقیت انجام پذیرفت و نام پژوهشکده بیمه به عنوان یک سازمان پژوهشی معتبر در پایگاه ROR درج گردید.
شرکت بیمه ملت در یکماهه منتهی به ۳۱ فروردینماه ۱۴۰۴ بیش از ۲ هزار و ۶۸۲ میلیارد و ۴۷۲ میلیون تومان (شامل قبولی اتکائی) حقبیمه تولید کرد؛ رقمی که نسبت به ماه مشابه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان افزایش داشته است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران از پوشش بیمهای این شرکت برای زائران حج امسال خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.