حتماً این جمله به گوشتان آشناست «کوچک زیباست» یک جملهی با ساختار توصیفی که برای هر فردی قطعاً تصویرسازی متفاوتی خواهد داشت اما باید برای یکچیز با این نوع نگاه پرچم مخالفت را برافراشت و با آن مبارزه نمود: «تماشای فیلم» بله، تماشای فیلم روی پرده بزرگ زیباست، در این روزها جیمز کامرون کارگردان سینما […]
حتماً این جمله به گوشتان آشناست «کوچک زیباست» یک جملهی با ساختار توصیفی که برای هر فردی قطعاً تصویرسازی متفاوتی خواهد داشت اما باید برای یکچیز با این نوع نگاه پرچم مخالفت را برافراشت و با آن مبارزه نمود:
«تماشای فیلم»
بله، تماشای فیلم روی پرده بزرگ زیباست، در این روزها جیمز کامرون کارگردان سینما جلوی دوربین نشسته و در ویدیویی کوتاه از تماشاگران که به سینما آمدن و به تماشای فیلمش (آواتار ۲) در سالن و روی پرده بزرگ نشستهاند صمیمانه تشکر میکند این همان رفتاری است که باید برایش تبلیغات کرد تا عادت تماشای فیلم در سالن بزرگ یا همان پرده بزرگ به فراموشخانه بشر نرود. شکوه سینما در سالنهای تاریک، جان میگیرد نه در قاب تلویزیون و نه در قاب گوشیهای همراه.
از همان زمان که تلویزیون پایش به خانههای مردم جهان باز شد اهالی سینما نگران شدند که چه به سر این هنر صنعت خواهد آمد و اینکه سینماها تعطیل خواهند شد اما چنین نشد و دوران سینمای کلاسیک شکل گرفت مردم سینما رفتن را بهعنوان امری متداول دانستند و شکوه یک فیلم را در سالنهای تاریک تجربه کردند، همزیستی آغاز شد. سینما در سالنها بزرگ و تلویزیون با اینچهای ۲۴ و ۳۲ و غیره در خانههای مردم اما حالا پس از یک قرن پای اینچهای ۵ و ۷ در میان است گوشیهای موبایل همراه که همه فیلمهای سینما تا سریالها را در هر موقعیتی میتوان تماشا کرد و این دردسر بزرگ در حال گرفتن جان سینماست و این اهالی سینما هستند که از نابودی صنعت سینما در نزدیکی با یکدیگر درگوشی حرف میزنند. سینما با تماشای فیلم درگوشی تلفن همراه نابود خواهد شد و یا دوباره ساخت فیلمهای مهم و تماشای آنها در سالنهای تاریک سینما اتفاق خواهد افتاد و پیروز جنگ کوچک و بزرگ در تماشای فیلم همان پرده بزرگ خواهد بود!
*کارگردان سینما
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.