به گزارش ماجرانیوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیزدهمین جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال ذیل کارگروه ویژه دیجیتال با محوریت مشکلات و موانع پلتفرمهای ارائه دهنده خدمات بیمه برخط و پیشنهاد ارائه شده توسط بیمه مرکزی برای راهاندازی سوئیچ بیمه مرکزی و با حضور دستگاههای عضو در محل جلسات ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری […]
به گزارش ماجرانیوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیزدهمین جلسه کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال ذیل کارگروه ویژه دیجیتال با محوریت مشکلات و موانع پلتفرمهای ارائه دهنده خدمات بیمه برخط و پیشنهاد ارائه شده توسط بیمه مرکزی برای راهاندازی سوئیچ بیمه مرکزی و با حضور دستگاههای عضو در محل جلسات ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
در همین رابطه «عیسی زارعپور»، رئیس کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت حمایت کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال دولت از شکلگیری پلتفرمهای بومی خدمات رسان در همه حوزهها در کشور و نیز حل مشکلات آنان برای توسعه و بهبود کیفیت خدمات رسانی آنها به مردم شد.
وی افزود: موضوعاتی نظیر دایر بودن دفاتر کارگزاری یا نمایندگیهای فروش که به شکل سنتی در حوزههای مختلف بهویژه صنعت بیمه به مردم ارائه خدمت میکنند، نباید مانع از ارائه خدمات صحیح برخط و الکترونیکی به مردم و بهتبع آن محروم شدن طیف وسیعی از مردم از خدمات باکیفیت پلتفرمهای برخط ارائه خدمات بیمهای در کشور شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مقاومت همیشگی حوزههای سنتی در برابر ارائه خدمات نوین توسط پلتفرمها، گفت: باید ضمن در نظر گرفتن منافع بیمههای تجاری و محوریت نظارت و تنظیمگری بیمه مرکزی، موضوعاتی مانند ایجاد رقابت، بهبود کیفیت و توسعه دسترسی به این سرویسها نیز موردتوجه ویژه قرار گیرد.
در ادامه این جلسه اعضای عضو کمیسیون دیدگاههای خود را در خصوص پیشنهاد بیمه مرکزی برای تنظیم گری پلتفرمهای برخط ارائه خدمات بیمه بیان کردند و در نهایت مقرر شد جمع بندی صورت گرفته در جلسه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال برای اخذ تصمیم مقتضی مطرح شود.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
۹۰ درصد چک ها در اردیبهشت ماه وصول شدبراساس آمار چکهای مبادلهای در اردیبهشت ماه، بیش از 9 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 9317 هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادلهشد که از این میزان، بیش از 8 میلیون و 800 هزار فقره به ارزش 7975 هزار میلیارد ریال وصول شده است
دیدگاه بسته شده است.