قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان از تاریخ اول تیرماه آغاز شده است و طبق اعلام وزارت آموزشوپرورش فردا، سه شنبه، ۲۱ تیرماه، مهلت ثبتنام و حذف و اضافه متقاضیان جهت بهرهمندی از بیمه جدید به پایان میرسد. به گزارش ایسنا، آنگونه که مقدمزاده، سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفته است، […]
قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان از تاریخ اول تیرماه آغاز شده است و طبق اعلام وزارت آموزشوپرورش فردا، سه شنبه، ۲۱ تیرماه، مهلت ثبتنام و حذف و اضافه متقاضیان جهت بهرهمندی از بیمه جدید به پایان میرسد.
به گزارش ایسنا، آنگونه که مقدمزاده، سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفته است، ثبتنام افراد متقاضی جهت استفاده از خدمات بیمه تکمیلی فرهنگیان از مرز یک میلیون و ۲۳۰ هزار نفر گذشته است و آخرین مهلت ثبتنام فرهنگیان جهت استفاده از خدمات بیمه تکمیلی درمان، ۱۵ تیر بود که تا ۲۱ تیرماه تمدید شده است.
وی همچنین از فرهنگیان خواسته است در صورت تمایل و در مهلت باقی مانده برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی به نشانی اینترنتی https://apps۱.dana-insurance.ir/ مراجعه و اطلاعات خود و افراد تحت تکفلشان را در سامانه ثبت کنند.
میزان حقبیمه و زمان ثبتنام بیمه تکمیلی
در شیوه نامه اجرایی بیمه درمان تکمیلی سال ۱۴۰۱ آمده است که نظر به انعقاد قرارداد شرکت بیمه دانا با وزارت آموزش و پرورش از تاریخ اول تیر ۱۴۰۱ لغایت اول تیر ۱۴۰۲ بیمهگر در ازای انجام تعهدات بیمهگزار متعهد است هزینههای بیمهشدگان را جبران کند.
در تفاهم نامه مذکور مقرر شده است قرارداد کلیه رشتههای بیمهای از تاریخ اول تیر ۱۴۰۱ توسط شرکت بیمه دانا اجرا شود. براساس مفاد قرارداد بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان، کلیه کارکنان شاغل (رسمی، پیمانی و قراردادی) به همراه افراد تحت تکفل آنان میتوانند از تاریخ اول تیر ۱۴۰۱ با پرداخت حق بیمه ماهانه از مجموع مبلغ ۲/۷۵۰/۰۰۰ ریال (مبلغ ۹۱۶/۰۰۰ ریال برای هر نفر سهم کارمند و مبلغ ۱/۸۳۴/۰۰۰ ریال برای هر نفر سهم دستگاه) تحت پوشش قرار میگیرند.
– منظور از افراد تحت تکفل بیمه شده اصلی عبارت است از فرزندان، همسر یا همسران دائمی بیمه شده اصلی و والدین تمامی کارکنان و همسر و فرزندان کارکنان اناث
لازم به ذکر است حق بیمه ماهانه مربوط به والدین تمامی کارکنان و همسر کارکنان اناث شامل سهم دستگاه نمی باشد و حق بیمه مربوطه به صورت کامل از حقوق بیمه شده اصلی کسر خواهد شد.
– کارکنان سازمانهای وابسته همچون سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، نهضت سواد آموزی، سازمان توسعه مشارکتهای مردمی، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، دانشگاه شهید رجایی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و… همانند سنوات گذشته و به شرط تأمین و پرداخت صددرصد حق بیمه می توانند تحت پوشش قرار گیرند.
– کارکنان باید بدون حق انتخاب، همسر و فرزندان خود را تحت پوشش قرار دهند، در غیر این صورت امکان پوشش افراد گزینشی از سوی بیمهگر میسر نخواهد بود. مسئولیت پرداخت هرگونه اختلاف حق بیمه با تعداد بیمه شدگان به عهده ادارات کل آموزش و پرورش استانها خواهد بود.
بدیهی است انعقاد هرگونه قرارداد با سایر شرکتهای بیمه و خارج از توافقات اعلامی ممنوع است. همچنین نظر به اهمیت موضوع ضروری است در هریک از ادارات کل آموزش و پرورش و مناطق تابعه، مسئولان فناوری اطلاعات، کارشناسان دفاتر بودجه، کارشناسی امور مالی نهایت همکاری را در خصوص امور مربوط به قرارداد با مسئولین اجرایی قرار داد (ادارات رفاه و پشتیبانی) جهت اجرای مناسب آن به عمل آورند.
انتهای پیام
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: انتظار از نهادناظر صنعت بیمه باید منطقی و در چارچوب وظایف آن باشد.
بانک صادرات ایران در عملکرد هفت ماهه ابتدای سال جاری از محل تسهیلات اعطایی 44 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد.
سود خالص بانک ملت در نیمه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 26 درصد رشد رو به رو شد.
بانک کارآفرین در راستای عمل به تعهدات خود به بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات تکلیفی در هفت ماهه سال ۱۴۰۳، بیش از ۷ هزار و ۸۲۳میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.
دیدگاه بسته شده است.