به گزارش ماجرانیوز از بانک مرکزی، نوزدهمین حراج اوراق مالی ۶ مهرماه برگزار شد و در این حراج ۵۵.۲۸ هزار میلیارد ریال اوراق مالی و اسلامی و پذیرهنویسی به فروش رسید. در این حراج دو نماد آراد ۱۱۲ و آراد ۱۱۷ به ارزش ۰.۲۸ هزار میلیارد ریال فروش رفت. همچنین نمادهای آراد ۱۱۵ و ۱۱۶ […]
به گزارش ماجرانیوز از بانک مرکزی، نوزدهمین حراج اوراق مالی ۶ مهرماه برگزار شد و در این حراج ۵۵.۲۸ هزار میلیارد ریال اوراق مالی و اسلامی و پذیرهنویسی به فروش رسید.
در این حراج دو نماد آراد ۱۱۲ و آراد ۱۱۷ به ارزش ۰.۲۸ هزار میلیارد ریال فروش رفت. همچنین نمادهای آراد ۱۱۵ و ۱۱۶ در پذیرهنویسی به ارزش ۵۵ هزار میلیارد ریال معامله شد.
بر اساس اعلام بانک مرکزی بیستمین حراج اوراق مالی اسلامی سهشنبه ۱۲ مهرماه برگزار میشود. در این حراج آراد ۱۱۲ و آراد ۱۱۷ عرضه میشود.
نوع اوراق عرضه شده در حراج بیستم مرابحه عام، کوپن دار و با تواتر پرداخت سود ۶ماهه (پرداخت کوپن دوباره در سال) است. همچنین آخرین مهلت ارسال سفارش یکشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱ از ساعت هشت تا ۱۲ است.
حداقل حجم سفارش ۵۰۰ هزار ورقه است.
وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافتی یا فروش کلیه اوراق عرضهشده در حراج را ندارد. بانک مرکزی سفارشهای دریافتشده را به منظور تصمیمگیری به آن وزارتخانه ارسال و وزارتخانه مزبور نسبت به تعیین سفارشهای برنده اقدام میکند.
در نهایت، عرضه اوراق به تمامی برندگان انجام میشود. بانک مرکزی بر اساس بند «ن» تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ صرفاً مجاز به خرید و فروش اوراق مالی اسلامی دولت در بازار ثانویه اوراق است. کارگزاری این بانک ضمن تأمین زیرساخت معاملات و برگزاری حراج، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی فروش رفته نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تامین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
۹۰ درصد چک ها در اردیبهشت ماه وصول شدبراساس آمار چکهای مبادلهای در اردیبهشت ماه، بیش از 9 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 9317 هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادلهشد که از این میزان، بیش از 8 میلیون و 800 هزار فقره به ارزش 7975 هزار میلیارد ریال وصول شده است
دیدگاه بسته شده است.