به گزارش حوزه احزاب ماجرانیوز، سیاستگریزی، یکی از شعارهای معروف فرقههای مختلف دراویش بوده است. اما مروری بر واقعیات تاریخ نشان میدهد، این فرقهها برای تداوم حیات و تقویت خود، در طول زمان فارغ از حق و باطل بودن قدرتهای حاکم، سعی کردهاند مناسبات خود با آنها را تنظیم کنند. دراویش گنابادی نیز یکی از […]
به گزارش حوزه احزاب ماجرانیوز، سیاستگریزی، یکی از شعارهای معروف فرقههای مختلف دراویش بوده است. اما مروری بر واقعیات تاریخ نشان میدهد، این فرقهها برای تداوم حیات و تقویت خود، در طول زمان فارغ از حق و باطل بودن قدرتهای حاکم، سعی کردهاند مناسبات خود با آنها را تنظیم کنند. دراویش گنابادی نیز یکی از این فرقهها هستند که این قاعده در دوره پهلوی نیز بر رفتارشان حاکم بود. در واقع آنها هرچند “سیاستورزی” را نفی میکردند، اما در عمل با “سیاسیکاری” در صدد تامین منافع خود بودند.
نهم و دهم شهریور ١٣۴٧ به فاصله کمتر از بیست و چهارساعت، دو زلزله ۶و ٧ریشتری، دشت بیاض و شهر فردوس در استان خراسان بزرگ را لرزاند. این زلزلههای شدید، خرابی و تلفات جانی زیادی داشت. به فاصله چند روز پس از زلزله، در حالی که سیل کمکها از اقصی نقاط کشور راهی مناطق زلزلهزده شده، شاه و فرح نیز سفری کوتاه به آنجا دارند.
١۴ شهریور، شاه همراه با اسدالله علم برای صرف ناهار راهی گناباد، مرکز فرقه دراویش گنابادی میشود. سلطانحسین تابنده معروف به رضاعلیشاه، قطبِ پنجاهوچهارساله دراویش که چند سالی است پس از پدرش ریاست فرقه را عهدهدار شده، میزبان شاه است. هلیکوپتر شاه در مقبره سران دراویش در بیدخت معروف به مزار سلطانی فرود میآید و مورد استقبال قطب فرقه گنابادی قرار میگیرد. تصاویر زیر که برای نخستینبار منتشر میشود، مربوط به این دیدار است.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در دوماه نخست سال جاری ۱۱.۹ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان به فروش رسیده که حاکی از رشد ۹۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
پرویز خوشکلام خسروشاهی در بازدید از نمایشگاه صنعت مالی بر نقش بنیادین بازارهای مالی در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
شرکت بیمه ملت از ابتدای فروردینماه تا پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴ رقمی بیش از ۴ هزار و ۱۸۹ میلیارد و ۸۷۹ میلیون تومان حقبیمه تولید کرده که این رقم رشدی ۴۰۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی گفت: تحول در سازمانی به گستردگی تأمیناجتماعی نیازمند سیاستگذاری هوشمند و اجرای برنامههای اساسی است تا توسعه همهجانبه برای ذینفعان محقق شود. به همین منظور سازمان در چهارچوب اجرای طرحهای بیستگانه تحولآفرین خود با هدف شتاببخشی به تحول دیجیتال، از فعالان حوزه فناوری برای ارائه ایدههای نوآورانه دعوت به عمل آورد.
دیدگاه بسته شده است.