به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، محمد مخبر با قدردانی از تلاشهای انجام شده در بخشهای مختلف دولت و گروههای مردمی و مواکب، تأکید کرد: امسال با توجه به کاهش مخاطرات کرونا در سطح کشور، با تقاضای بی سابقهای برای سفر اربعین مواجه بودیم که بخشی از مشکلات در دو هفته اخیر به علت این […]
به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، محمد مخبر با قدردانی از تلاشهای انجام شده در بخشهای مختلف دولت و گروههای مردمی و مواکب، تأکید کرد: امسال با توجه به کاهش مخاطرات کرونا در سطح کشور، با تقاضای بی سابقهای برای سفر اربعین مواجه بودیم که بخشی از مشکلات در دو هفته اخیر به علت این سطح تقاضا و حضور انبوه جمعیت در مرزهای چهارگانه و تمرکز ستاد اربعین با محوریت وزارت کشور برای حل چالشها و مشکلات این رویداد عظیم بود.
وی همچنین با اشاره به وضعیت جوی امسال و سالهای پیشِرو که ایام اربعین با اوجگیری گرمای هوا روبهرو خواهد بود و همچنین ناکافی بودن زیرساختهای مسیر اربعین برای پذیرش انبوه زائران گفت: بخشی از مشکلات هفته اخیر در مرزهای چهارگانه بهخصوص در مرز مهران ناشی از محدودیت در پذیرش این تعداد زائر در یک مقطع زمانی بود که با رایزنیهای فشرده و انتقال بخشی از ظرفیتهای حمل و نقل و امکانات اولیه به خاک عراق، این مشکل تا حد زیادی رفع شد.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به فراخوان امکانات دستگاههای مختلف برای پاسخ به نیازهای زائران چه در داخل مرز و چه در شهرهای عراق، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تردد زائران در مرزها بدون مشکل در حال انجام است و مسیرهای حمل و نقل داخل خاک عراق نیز با تلاشهایی که در روزهای اخیر صورت گرفته، بهصورت روان در حال جابهجایی زائران اربعین حسینی است.
مخبر افزود: امکانات اولیه مانند آب و غذا با کمک به موکبهای مردمی بهصورت ویژه در طول مسیرهای منتهی به مرز و در داخل خاک عراق و شهرهای نجف و کربلا در بین زائران در حال توزیع است.
معاون اول رئیسجمهور تصریح کرد: با اقدامات وزارت راه و شهرسازی، استانداران و دیگر دستگاهها، ستاد اربعین تمهیدات لازم را برای بازگشت زائرین با هماهنگی با استانهای منتهی به مرزهای چهارگانه و ناوگان عمومی و اتوبوس بهصورت اختصاصی برای جابهجایی زائران در نظر گرفته است.
در همایش مدیران کل تأمین اجتماعی استانها و رؤسای شعب پیشران در تبریز بر هوشمندسازی خدمات سازمان تأمین اجتماعی و گسترش پوشش بیمهای تأکید شد
در تازهترین دستاورد علمی و بینالمللی، پژوهشکده بیمه موفق به ثبت رسمی در سامانه جهانی ثبت سازمانهای پژوهشی 1(ROR) شد. این ثبت، پس از انجام مکاتبات رسمی با این نهاد بینالمللی، با موفقیت انجام پذیرفت و نام پژوهشکده بیمه به عنوان یک سازمان پژوهشی معتبر در پایگاه ROR درج گردید.
شرکت بیمه ملت در یکماهه منتهی به ۳۱ فروردینماه ۱۴۰۴ بیش از ۲ هزار و ۶۸۲ میلیارد و ۴۷۲ میلیون تومان (شامل قبولی اتکائی) حقبیمه تولید کرد؛ رقمی که نسبت به ماه مشابه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان افزایش داشته است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران از پوشش بیمهای این شرکت برای زائران حج امسال خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.