به گزارش ماجرانیوز، آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه که عمده اعضای آن کشورهای صنعتی جهان هستند نشان میدهد متوسط نرخ تورم در این سازمان در ماه ژوئن دو رقمی شده و به ۱۰.۳ درصد رسیده است. در ماه پیش از آن نرخ تورم در این سازمان ۹.۷ درصد اعلام […]
به گزارش ماجرانیوز، آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه که عمده اعضای آن کشورهای صنعتی جهان هستند نشان میدهد متوسط نرخ تورم در این سازمان در ماه ژوئن دو رقمی شده و به ۱۰.۳ درصد رسیده است. در ماه پیش از آن نرخ تورم در این سازمان ۹.۷ درصد اعلام شده بود.
افزایش قیمت مواد غذایی و سوخت عامل اصلی ثبت تورم دو رقمی در ماه ژوئن در سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بوده است. رشد تورم در این ماه شدیدترین افزایش نرخ تورم در این سازمان از ژوئن ۱۹۸۸ به این سو بوده است.
بر اساس این گزارش قیمت مواد غذایی از ۱۲.۶ درصد در ماه می میلادی به ۱۳.۳ درصد در ماه ژوئن افزایش یافت که بالاترین رشد قیمت این مواد از سال ۱۹۷۵ به این سو بوده است.
قیمت حاملهای انرژی هم به رشد خود ادامه داد و تورم سالانه ۴۰.۷ درصدی را در ماه ژوئن تجربه کرد. نرخ تورم سالانه سوخت در ماه می ۳۵.۴ درصد گزارش شده بود.
نرخ تورم سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در ماه ژوئن به استثنای غذا و سوخت نیز بالغ بر ۶.۷ درصد بوده است. در ماه پیش از آن، این رقم ۶.۴ درصد اعلام شده بود.
این گزارش افزود همه اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بهجز آلمان، ژاپن و هلند در ماه ژوئن با افزایش نرخ تورم مواجه شدهاند. یکسوم اعضای این سازمان تورم دو رقمی داشتهاند. ترکیه با نرخ تورم ۷۸.۶ درصدی بالاترین نرخ تورم و ژاپن با تورم ۲.۴ درصدی پایینترین نرخ تورم در میان این کشورها را ثبت کردهاند.
نرخ تورم برخی اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در ماه ژوئن عبارت است از: آمریکا ۹.۱ درصد، استرالیا ۶.۱ درصد، اتریش ۸.۷ درصد، کانادا ۸.۱ درصد، بلژیک ۹.۶ درصد، آلمان ۲.۱ درصد، فرانسه ۵.۸ درصد، اسپانیا ۱۰.۲ درصد، یونان ۱۲.۱ درصد، مجارستان ۱۱.۷ درصد، ایرلند ۹.۱ درصد، لتونی ۱۹.۳ درصد، لیتوانی ۲۱ درصد، لهستان ۱۵.۵ درصد، هلند ۸.۶ درصد، اسلواکی ۱۳.۳ درصد، سوئد ۸.۷ درصد، انگلیس ۸.۲ درصد، ایسلند ۸.۸ درصد و استونی ۲۱.۸ درصد.
این گزارش متوسط نرخ تورم هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت را نیز ۷.۹ درصد در ماه ژوئن اعلام کرده است که این رقم نسبت به تورم ۷.۵ درصدی در ماه می افزایش داشته است. البته نرخ تورم این گروه منهای غذا و سوخت ۴.۷ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۰.۱ درصد کاهش داشته است. ایتالیا با ۱.۱ درصد و فرانسه با ۰.۶ درصد بیشترین رشد نرخ تورم را در این ماه داشتهاند.
بر اساس این گزارش متوسط نرخ تورم در گروه ۲۰ نیز در ماه ژوئن به ۹.۲ درصد افزایش یافته است. نرخ تورم این گروه در ماه قبل ۸.۹ درصد اعلام شده بود. همه اعضای این گروه بهجز هند با افزایش قابل توجه نرخ تورم در ماه ژوئن مواجه شدهاند.
نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته اول دی ماه، با رشد ۰.۱ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۹۴ درصد رسید که بالاترین میزان نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا امروز است.
در نشست مشترک مدیرعامل بانک شهر با استاندار و جمعی از مدیران ارشد شهرداری کرمانشاه بر پشتیبانی و حمایت این بانک از شهرداری های استان کرمانشاه تاکید شد.
بیست و دومین همایش سراسری بازرسان بانک ملی ایران طی دو روز با حضور مدیران ارشد، بازرسان بانک در سراسر کشور، مدیران استانی و دیگر روسا و مسئولان بهصورت وبیناری و حضوری در مرکز رفاهی و آموزشی بابلسر برگزار می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری خبرداد: براساس تفاهم نامه این صندوق با بانک صادرات ایران، تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی ضروری برای ۵۱,۳۵۹ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه بگیران واجد شرایط و به حساب حقوقی این افراد واریز شد.
دیدگاه بسته شده است.