به گزارش ماجرانیوز، آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه که عمده اعضای آن کشورهای صنعتی جهان هستند نشان میدهد متوسط نرخ تورم در این سازمان در ماه ژوئن دو رقمی شده و به ۱۰.۳ درصد رسیده است. در ماه پیش از آن نرخ تورم در این سازمان ۹.۷ درصد اعلام […]
به گزارش ماجرانیوز، آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه که عمده اعضای آن کشورهای صنعتی جهان هستند نشان میدهد متوسط نرخ تورم در این سازمان در ماه ژوئن دو رقمی شده و به ۱۰.۳ درصد رسیده است. در ماه پیش از آن نرخ تورم در این سازمان ۹.۷ درصد اعلام شده بود.
افزایش قیمت مواد غذایی و سوخت عامل اصلی ثبت تورم دو رقمی در ماه ژوئن در سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بوده است. رشد تورم در این ماه شدیدترین افزایش نرخ تورم در این سازمان از ژوئن ۱۹۸۸ به این سو بوده است.
بر اساس این گزارش قیمت مواد غذایی از ۱۲.۶ درصد در ماه می میلادی به ۱۳.۳ درصد در ماه ژوئن افزایش یافت که بالاترین رشد قیمت این مواد از سال ۱۹۷۵ به این سو بوده است.
قیمت حاملهای انرژی هم به رشد خود ادامه داد و تورم سالانه ۴۰.۷ درصدی را در ماه ژوئن تجربه کرد. نرخ تورم سالانه سوخت در ماه می ۳۵.۴ درصد گزارش شده بود.
نرخ تورم سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در ماه ژوئن به استثنای غذا و سوخت نیز بالغ بر ۶.۷ درصد بوده است. در ماه پیش از آن، این رقم ۶.۴ درصد اعلام شده بود.
این گزارش افزود همه اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بهجز آلمان، ژاپن و هلند در ماه ژوئن با افزایش نرخ تورم مواجه شدهاند. یکسوم اعضای این سازمان تورم دو رقمی داشتهاند. ترکیه با نرخ تورم ۷۸.۶ درصدی بالاترین نرخ تورم و ژاپن با تورم ۲.۴ درصدی پایینترین نرخ تورم در میان این کشورها را ثبت کردهاند.
نرخ تورم برخی اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در ماه ژوئن عبارت است از: آمریکا ۹.۱ درصد، استرالیا ۶.۱ درصد، اتریش ۸.۷ درصد، کانادا ۸.۱ درصد، بلژیک ۹.۶ درصد، آلمان ۲.۱ درصد، فرانسه ۵.۸ درصد، اسپانیا ۱۰.۲ درصد، یونان ۱۲.۱ درصد، مجارستان ۱۱.۷ درصد، ایرلند ۹.۱ درصد، لتونی ۱۹.۳ درصد، لیتوانی ۲۱ درصد، لهستان ۱۵.۵ درصد، هلند ۸.۶ درصد، اسلواکی ۱۳.۳ درصد، سوئد ۸.۷ درصد، انگلیس ۸.۲ درصد، ایسلند ۸.۸ درصد و استونی ۲۱.۸ درصد.
این گزارش متوسط نرخ تورم هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت را نیز ۷.۹ درصد در ماه ژوئن اعلام کرده است که این رقم نسبت به تورم ۷.۵ درصدی در ماه می افزایش داشته است. البته نرخ تورم این گروه منهای غذا و سوخت ۴.۷ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۰.۱ درصد کاهش داشته است. ایتالیا با ۱.۱ درصد و فرانسه با ۰.۶ درصد بیشترین رشد نرخ تورم را در این ماه داشتهاند.
بر اساس این گزارش متوسط نرخ تورم در گروه ۲۰ نیز در ماه ژوئن به ۹.۲ درصد افزایش یافته است. نرخ تورم این گروه در ماه قبل ۸.۹ درصد اعلام شده بود. همه اعضای این گروه بهجز هند با افزایش قابل توجه نرخ تورم در ماه ژوئن مواجه شدهاند.
بانک قرضالحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۳ با پرداخت حدود ۵۰ هزار فقره وام ازدواج و فرزندآوری، نقش بسزایی در حمایت از خانوادههای ایرانی ایفا کرد.
شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا به عنوان بازوی اجرایی بانک ملی ایران در راستای سیاستهای خروج از بنگاهداری، در سالهای اخیر با شتاب بیشتری به واگذاری سهام شرکتهای تابعه پرداخته و در فاصله سالهای 1402 تا 1403 موفق به واگذاری داراییهایی به ارزش 50 هزار میلیارد ریال شده است که بزرگترین واگذاریهای تاریخ فعالیت خود را رقم زده است.
رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی و ۳.۴ درصدی تشکیل سرمایه ثابت در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳اقتصاد کشور در 9 ماهه 1403 به قیمت بازار معادل 3.7 درصد و بر حسب عوامل تولید "با احتساب نفت" 3.1 و "بدون احتساب نفت" 2.9 درصد (به قيمتهاي ثابت سال 1400) رشد کرد. همچنین "تشکيل سرمايه ثابت ناخالص" در سه ماهه سوم سال 1403 رشد 4.4 درصدي نسبت به دوره مشابه سال قبل و رشد 3.4 درصدی در نُه ماهه سال 1403 داشته است
فروش "اوراق ودیعه بانک مرکزی" با نرخ سود ۲۷.۵ درصد در شعب بانک رفاه کارگران آغاز شده و تا روز سهشنبه ۲۸ اسفند ماه سال جاری ادامه دارد.
دیدگاه بسته شده است.