حبیب ایل بیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی با بیان این مطلب، به حضور فیلمی ایرانی توسط پخشکنندههای خارجی در جشنواره اورشلیم اشاره کرد و گفت: تهیهکنندگان و فیلمسازان ایرانی باید در هنگام قرارداد با پخشکنندههای خارجی به این نکته اشاره کنند که قوانین جمهوری اسلامی اجازه حضور فیلمهای ایرانی اعم از فیلم بلند […]
حبیب ایل بیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی با بیان این مطلب، به حضور فیلمی ایرانی توسط پخشکنندههای خارجی در جشنواره اورشلیم اشاره کرد و گفت: تهیهکنندگان و فیلمسازان ایرانی باید در هنگام قرارداد با پخشکنندههای خارجی به این نکته اشاره کنند که قوانین جمهوری اسلامی اجازه حضور فیلمهای ایرانی اعم از فیلم بلند داستانی، فیلم کوتاه، مستند و انیمیشن را در سرزمین اشغالی فلسطین را نمیدهد و لازم است پخشکننده خارجی به ملاحظات و دغدغههای مطرح شده احترام بگذارد.
ایل بیگی با اشاره به این مطلب که اغلب فیلمسازان و تهیهکنندگان ما قوانین جمهوری اسلامی را رعایت میکنند، تصریح کرد: تنها در موارد معدودی، پخشکنندگان خارجی که امتیاز پخش آثار ایرانی را خریداری کردهاند، به نمایش این آثار در جشنوارههای رژیم صهیونیستی اقدام میکنند که این موضوع از نظر ما پذیرفتنی نیست و باید جلوی همین موارد معدود نیز گرفته شود.
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی با توضیح اینکه این ممنوعیت در همه موارد چه حضور در جشنوارهها، چه در اکران فیلم در سینماها و چه نمایش در ویاودیهایی که مربوط به رژیم غاصب اسرائیل است، وجود دارد، تاکید کرد: طبیعی است که با متخلفان در این حوزه برخورد قانونی خواهد شد، چون این امر، از خطوط قرمز سینمای ایران است که فیلمهای تولید شده در فضای جمهوری اسلامی ایران به هر نحو در رژیم جعلی اسرائیل نمایش داده نشود.
وی در ادامه خواستار مراقبت و دقت از سوی صاحبان فیلمهای ایرانی بر نمایش آثارشان در مجامع بینالمللی شد و تاکید کرد: در هر گونه مراوده بینالمللی، باید موضوع عدم نمایش فیلمهای ایرانی در رژیم اشغالگر قدس رعایت شود و پذیرفته نیست تهیهکننده ایرانی بعد از اینکه فیلمش توسط پخشکننده خارجی برای نمایش در رژیم جعلی اسرائیل عرضه شد، اعلام کند در جریان نمایش فیلم در این رژیم نبوده است.
ایل بیگی در خاتمه افزود: از آنجا که ما رژیم اشغالگر قدس را به رسمیت نمیشناسیم هر گونه همکاری و مراوده با این رژیم، ممنوع و قابل پیگرد قانونی است.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.