در ابتدای این نمایش آیکاوا کازاتوشی ، سفیر ژاپن در تهران ضمن عرض خیر مقدم به حاضران اظهار داشت که وصف جذابیت های عجیب و نواورانه این فیلم را از طرق مختلف و نیزتماس سفیر ایران در توکیو جناب دکتر سعادت بارها شنیده بودم و برای همین این فرصت در سفارت ما فراهم شد تا […]
در ابتدای این نمایش آیکاوا کازاتوشی ، سفیر ژاپن در تهران ضمن عرض خیر مقدم به حاضران اظهار داشت که وصف جذابیت های عجیب و نواورانه این فیلم را از طرق مختلف و نیزتماس سفیر ایران در توکیو جناب دکتر سعادت بارها شنیده بودم و برای همین این فرصت در سفارت ما فراهم شد تا چنین جمعی از مهمانان ژاپنی وهنرمندان ایرانی و نیز جانبازان شیمیایی با هم به تماشای نتایج اسفیار دو فاجعه بمباران هسته ای هیروشیما و بمباران شیمیایی مردم ایران در این فیلم بنشینیم . پس از نمایش فیلم نیز سفیر ژاپن در ایران اظهار داشت که بسیار خوشحالم که این فیلم سرشار از انسانیت و صلح را دیدم و این همه اطلاعات بصورتی کاملا بدیع و هنرمندانه به من و جمع منتقل شد و از ان سو از دیدن این همه درد و رنج انسانی بسیار متاثر شدم . تمام تلاش من از این پس نه صرفا یه عنوان یک دیپلمات ، بلکه حتی یک انسان در پیشبرد نگاه و جهان بینی این فیلم در جهان ، کمک به نمایش( معجزه بناسان) در همه سطوح ممکن از جمله کشورم ژاپن است . داستان این فیلم روایتی توامان از افسانه و مستند از زندگی و تکاپوی غول چراغ جادویی به نام بناسان است که برای جلوگیری از اخراجش توسط مردم زمین در آینده ، بناچار شرط عجیب و دردسرسازفرشته ای مبنی برکمک به ساخت اهنگی از زندگی سه نفر انسان نیکوکاررا برای رسیدن به معجزه ای واقعی قبول میکند . …لازم به ذکر است بجز اتباع و دیپلماتهای ژاپنی شرکت کننده ، مهمانان ایرانی همچون استاد علیرضا زرین دست ( فیلمبردار ) فرح اصولی ( نقاش ) مرضیه برومند ( رییس خانه سینما ) احمد مرادپور، دانش اقباشاوی و حبیب احمدزاده ( کارگردان ) هدایت الله بهبودی ( نویسنده )جعفر شیرعلی نیا ( محقق ) عادل معمارنیا و مهرداد افراسیابی ( فیلمبرداران فیلم ) محمود بنکدارنیا ( بازیگر فیلم ) محمدرضا زهیری ( جانباز ) جانباز محمدرضا تقی پور ( مدیر موزه صلح تهران ) زینب احمدزاده ( نویسنده) و آقایان حمید قره داغی و حمیدرضا جعفریان از مسئولان حوزه هنری کشور و عده ای از پزشکان بیمارستان نیکان تهران نیز در این جمع حضور داشتند.
۵۷۵۷
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.