به گزارش خبرنگار دفاعی ماجرانیوز، امیر دریادار «سید محمود موسوی» روز پنجشنبه گفت که عملیات انهدام اهداف راداری در ادامه مراحل اصلی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش، با بکارگیری پهپادهای ویژه ضدتشعشع با موفقیت تمرین شد. دریادار موسوی تاکید کرد که در این رزمایش، از پهپادهای انهدامی آرش استفاده ویژهای شده و این پهپادها اهداف دریایی […]
به گزارش خبرنگار دفاعی ماجرانیوز، امیر دریادار «سید محمود موسوی» روز پنجشنبه گفت که عملیات انهدام اهداف راداری در ادامه مراحل اصلی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش، با بکارگیری پهپادهای ویژه ضدتشعشع با موفقیت تمرین شد.
دریادار موسوی تاکید کرد که در این رزمایش، از پهپادهای انهدامی آرش استفاده ویژهای شده و این پهپادها اهداف دریایی و زمینی خود را به صورت گسترده و با موفقیت منهدم کردند.
سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش تصوریح کرد که امروز پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر دانش نیروهای متخصص و جوان کشور طراحی و ساخته شده است و با استفاده از تسلیحات بومی و ایرانی و در راستای راهبرد «یک تیر – یک هدف» به صورت نقطهزنی اهداف خود را منهدم میکنند. دریادار موسوی با ذکر نکتهای که پرواز انبوه این تعداد پهپاد از پایگاههای مختلف زمینی، زیرزمینی و دریایی و اجرای عملیات در این حجم تا کنون سابقه نداشته است، گفت: قابلیت پرواز جمع با استفاده از هوش مصنوعی از جمله اقدامات نوآورانه در حوزه پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود که قابلیتهای عملیاتی و تاکتیکی منحصربهفردی را به ویژه در حوزه اجرای ماموریتهای انهدامی به ارمغان آورده و این دستاوردها مرهون تلاش دانشمندان و متخصصان جوان کشور است.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در دوماه نخست سال جاری ۱۱.۹ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان به فروش رسیده که حاکی از رشد ۹۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
پرویز خوشکلام خسروشاهی در بازدید از نمایشگاه صنعت مالی بر نقش بنیادین بازارهای مالی در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
شرکت بیمه ملت از ابتدای فروردینماه تا پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴ رقمی بیش از ۴ هزار و ۱۸۹ میلیارد و ۸۷۹ میلیون تومان حقبیمه تولید کرده که این رقم رشدی ۴۰۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی گفت: تحول در سازمانی به گستردگی تأمیناجتماعی نیازمند سیاستگذاری هوشمند و اجرای برنامههای اساسی است تا توسعه همهجانبه برای ذینفعان محقق شود. به همین منظور سازمان در چهارچوب اجرای طرحهای بیستگانه تحولآفرین خود با هدف شتاببخشی به تحول دیجیتال، از فعالان حوزه فناوری برای ارائه ایدههای نوآورانه دعوت به عمل آورد.
دیدگاه بسته شده است.