به گزارش روز پنجشنبه ماجرانیوز از سازمان مالیاتی ایران، افشین خدامرادی اظهار داشت: مؤدیان مالیاتی در بحث نقلوانتقال خودرو، با توجه به برخط بودن سامانههای سازمان امور مالیاتی کشور از طریق دو سامانه مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir و یا https://cartransfer.tax.gov.ir/MY/Help/HelpMe با اطمینان خاطر، عملیات پرداخت خود را انجام دهند تا در مراحل و اقدامات بعدی دچار مشکل نشوند. وی […]
به گزارش روز پنجشنبه ماجرانیوز از سازمان مالیاتی ایران، افشین خدامرادی اظهار داشت: مؤدیان مالیاتی در بحث نقلوانتقال خودرو، با توجه به برخط بودن سامانههای سازمان امور مالیاتی کشور از طریق دو سامانه مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir و یا https://cartransfer.tax.gov.ir/MY/Help/HelpMe با اطمینان خاطر، عملیات پرداخت خود را انجام دهند تا در مراحل و اقدامات بعدی دچار مشکل نشوند.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت مالیات نقلوانتقال خودرو از طریق سایر سامانهها و یا اپلیکیشنها نیز امکانپذیر است، گفت: برخی از مؤدیان، از طریق نرمافزارهای کاربردی یا اپلیکیشن های موجود اقدام به پرداخت میکنند که به دلیل برخط نبودن و همچنین نبود قابلیت وصول آنی مالیات، سبب ایجاد نارضایتی برای مؤدیان به علت انجام نشدن فرآیند تعویض پلاک در زمان مقرر شده است.
خدامرادی بابیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور در قبال مشکلات و پیامدهای عملیات مالیات نقلوانتقال خودرو توسط نرمافزارهای تولید شده در خارج از سازمان پاسخگو نخواهد بود، خاطرنشان کرد: مؤدیان مالیاتی برای آشنایی بیشتر و استفاده صحیح از سامانه مالیات نقلوانتقال خودرو، حتماً نسخه راهنمای این سامانه را مطالعه کنند.
برای دریافت و مشاهده نسخه راهنمای سامانه نقلوانتقال خودرو، اینجا کلیک کنید.
براساس دادههای بانک مرکزی، در اردیبهشت ماه سال جاری بیش از ۹.۸ میلیون فقره چک در کشور مبادله شد که از این میزان نزدیک به یک میلیون فقره چک معادل ۱۰.۱ درصد از تعداد و ۱۴.۴ درصد از مبلغ آنها برگشت خورده است.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
دیدگاه بسته شده است.