به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز به نقل از ستاد خبری سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، اسامی پنج فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فیلم کوتاه تهران تا پایان روز دوم این رویداد اعلام شد. عناوین این فیلمها به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است: «ازینجا باز شود» «مریضخانه مرکزی» «نحسی» «نگران من نباش» «نوشابه مشکی» […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز به نقل از ستاد خبری سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، اسامی پنج فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فیلم کوتاه تهران تا پایان روز دوم این رویداد اعلام شد.
عناوین این فیلمها به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
«ازینجا باز شود»
«مریضخانه مرکزی»
«نحسی»
«نگران من نباش»
«نوشابه مشکی»
همچنین فیلمهای «بالا افتادن»،«شیهه»، «برنو»، «از دید نقاش» و«رعنا» نیز در این لیست با کسب آرای نزدیک برای حضور در جمع پنج فیلم برتر با دیگر اثار رقابت میکنند.
گفتنی است تا پایان روز دوم جشنواره سی و نهم تعداد ۳۰۰۳ تعرفه توزیع شده است. این آمار در حالی ارائه میشود که برخی از فیلم های نامبرده تنها یک سانس نمایش تا پایان روز دوم داشتهاند.
سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان ۱۴۰۱ در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.
۵۵۲۴۵
مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد با اعلام قرارگرفتن بیمه سرمد در مسیر هوشمندسازی فرآیند ارزیابی خسارت گفت: بیمه سرمد به منظور مدیریت صحیح در ارزیابی خسارت و همچنین کاهش درگیری نیروی انسانی با فرایندهای اجرایی ثابت و تکراری که منجر به فرسایشی شدن انجام عملیات بیمهگری و کاهش دقت ارائه خدمات میشود، در حال سیستمی کردن فرایند ارزیابی خسارات با استفاده از امکانات و دسترسیهای ایجاد شده از طریق هوش مصنوعی (AI) است.
مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان سمنان از سه شرکت بزرگ در این استان بازدید و با مدیران عامل این شرکت ها در زمینه توسعه همکاری های بانکی و سرمایه گذاری گفت و گو کرد.
بیمه اتکایی ایرانمعین طی سالهای گذشته توانسته جایگاه خود را در بازار بیمه کشور تثبیت کند. این شرکت با در اختیار داشتن 13 درصد بازار اتکایی کشور، بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران بازار بیمه اتکایی کشور شناخته میشود و بررسی عملکرد بیمه اتکایی ایران معین در دو سال گذشته، نشاندهنده موفقیت در بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در مدیریت پرتفوی، افزایش سودآوری و کاهش ریسک است.
بانک مسکن در راستای مساعدت مشتریانی که موفق به بازپرداخت به موقع اقساط تسهیلات خود نشدهاند و با هدف بازگشت مطالبات به چرخه اعتباردهی و تداوم ارائه تسهیلات به مشتریان جدید، طرح «پویش» را تا پایان سال ۱۴۰۳ ارائه کرد.
دیدگاه بسته شده است.