جمعی از نمایندگان مجلس و کارشناسان طرحی را تدوین کردهاند که در صورت هنجارشکنی دانشجویان در دانشگاهها و ارتکاب جرائمی همچون ایجاد آشوب و بلوا، تخریب اموال، فحاشی و توهین به مقدسات در دانشگاه هاو هرگونه اقدامی که در روند ماموریت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه اخلال ایجاد کند، ضمن صدور احکام انضباطی، متخلفین را […]
جمعی از نمایندگان مجلس و کارشناسان طرحی را تدوین کردهاند که در صورت هنجارشکنی دانشجویان در دانشگاهها و ارتکاب جرائمی همچون ایجاد آشوب و بلوا، تخریب اموال، فحاشی و توهین به مقدسات در دانشگاه هاو هرگونه اقدامی که در روند ماموریت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه اخلال ایجاد کند، ضمن صدور احکام انضباطی، متخلفین را محکوم به پرداخت کل هزینههای تحصیل در آن مقطع آموزشی کنند.
از دیگر مجازات های مطرح شده در این طرح ممنوع الخروجی به مدت ۱۰ سال است.
در این طرح پیش بینی شده در صورتی که دانشجویان از اقدامات هنجارشکانه ابراز پشیمانی کنند، مجازات های فوق تخفیف خواهد یافت و یا در صورت رفع نیاز کشور و خدمت رسانی مجازات آنها بخشیده خواهد شد.
به گفته یکی از طراحان این طرح برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و ایجاد فضای باز گفتگو در دانشگاه ها همواره مورد تاکید مسئولان بوده است که در روزهای اخیر هنجارشکنان در دانشگاه علیرغم دعوت تشکل های دانشجویی به حضور در کرسی های آزاد اندیشی و تریبون های آزاد تاکنون از حضور در این جلسات خودداری کرده اند.
لازم به ذکر است طرح مذکور به امضای تعدادی از نمایندگان مجلس رسیده و در حال حاضر در حال جمع آوری امضاء توسط سایر نمایندگان است.
به گزارش ماجرانیوز، حمید رسایی فعال سیاسی تندرو و عضو جبهه پایداری در توئیتی نوشته بود:
اراذلی که به اسم دانشجو هر روز به بهانه ای دانشگاه شریف را متشنج می کنند، دنبال بهانه ای برای اخراج و در گام بعد اقامت گرفتن در اروپا هستند. راه مواجه با آن ها مطابق ضوابط دانشگاه، ابتدا اخراج و سپس ممنوع الخروجی ۱۰ تا ۱۵ساله است. باور کنید وحشی بازی در محیط دانشگاه تمام می شود.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۲۰
در همایش مدیران کل تأمین اجتماعی استانها و رؤسای شعب پیشران در تبریز بر هوشمندسازی خدمات سازمان تأمین اجتماعی و گسترش پوشش بیمهای تأکید شد
در تازهترین دستاورد علمی و بینالمللی، پژوهشکده بیمه موفق به ثبت رسمی در سامانه جهانی ثبت سازمانهای پژوهشی 1(ROR) شد. این ثبت، پس از انجام مکاتبات رسمی با این نهاد بینالمللی، با موفقیت انجام پذیرفت و نام پژوهشکده بیمه به عنوان یک سازمان پژوهشی معتبر در پایگاه ROR درج گردید.
شرکت بیمه ملت در یکماهه منتهی به ۳۱ فروردینماه ۱۴۰۴ بیش از ۲ هزار و ۶۸۲ میلیارد و ۴۷۲ میلیون تومان (شامل قبولی اتکائی) حقبیمه تولید کرد؛ رقمی که نسبت به ماه مشابه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان افزایش داشته است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران از پوشش بیمهای این شرکت برای زائران حج امسال خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.