به گزارش . ماجرانیوز، بیرول روز چهارشنبه در مصاحبه ای با بلومبرگ گفت: «طبق معمول در مورد بازار نفت، ابهامات زیادی وجود دارد، و اگر بخواهم مهمترین آنها را انتخاب کنم، چین است.» مدیر ارشد آژانس بین المللی انرژی با اشاره به اینکه انتظار می رود چین ۶۰ درصد از تقاضای جهانی امسال را به […]
به گزارش . ماجرانیوز، بیرول روز چهارشنبه در مصاحبه ای با بلومبرگ گفت: «طبق معمول در مورد بازار نفت، ابهامات زیادی وجود دارد، و اگر بخواهم مهمترین آنها را انتخاب کنم، چین است.»
مدیر ارشد آژانس بین المللی انرژی با اشاره به اینکه انتظار می رود چین ۶۰ درصد از تقاضای جهانی امسال را به خود اختصاص دهد، گفت: «اگر اقتصاد چین ضعیف شود یا رشد اقتصادی آن بسیار کمتر از آن چیزی باشد که بسیاری از موسسات اقتصادی بین المللی فکر می کنند، منجر به تقویت احساسات نزولی در بازار میشود.» ر
گفتنی است که آژانس بیالمللی انرژی رشد تقاضای نفت را در حال حاضر بیش از ۲ میلیون بشکه در روز در مقایسه با سال ۲۰۲۲ پیشبینی کردهاست.
روز یکشنبه، تولیدکنندگان اوپک پلاس تصمیم گرفتند کاهش فعلی را تا پایان سال ۲۰۲۴ حفظ کنند، در حالی که بزرگترین تولیدکننده اوپک و بزرگترین صادرکننده نفت خام جهان، عربستان سعودی، گفت که به طور داوطلبانه تولید خود را ۱ میلیون بشکه در روز در ژوئیه کاهش می دهد و به حدود ۹ میلیون بشکه در روز میرساند. شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان گفت که کاهش تولید عربستان ممکن است پس از ماه جولای تمدید شود.
بیرول به بلومبرگ گفت، اگر اقتصاد و تقاضای نفت چین تضعیف نشوند، این کاهشها به توازن بازار نفت در نیمه دوم سال منجر خواهد شد.
اوایل این هفته به نقل از بیرول گفته شد که پس از اینکه اوپک پلاس کاهش را تا سال ۲۰۲۴ تمدید کرد و عربستان سعودی کاهش اضافی ۱ میلیون بشکه در روز را برای جولای اعلام کرد، اکنون احتمال افزایش قیمت نفت بسیار بیشتر است.
آژانس بین المللی انرژی در سال جاری هشدار داده است که کاهش عرضه خطر افزایش قیمت نفت و انرژی را در زمان افزایش عدم اطمینان اقتصادی بالا میبرد.
پس از کاهش غیرمنتظره تولید از سوی اوپک پلاس که در اوایل آوریل اعلام شد، آژانس بینالمللی انرژی در گزارش ماهانه بازار نفت خود اعلام کرد که «کاهشهای غیرمنتظره اوپک پلاس که در ۲ آوریل اعلام شد، خطر تشدید کسری عرضه نفت مورد انتظار در نیمه دوم ۲۰۲۳ و افزایش قیمت نفت را افزایش میدهد و عدم اطمینان اقتصادی، با کاهش فعالیت صنعتی در بزرگترین اقتصادهای جهان و رشد تولید خارج از اتحادیه قوی به نظر می رسد.»
۲۲۳۲۲۷
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران، گفت: ارتقای تفکر بانکداری نوین مهمترین هدف بانک صادرات ایران برای کسب جایگاه برتر در سال 1404 است.
عضو هیأتمدیره بانک صادرات ایران از وصول مطالبات بزرگترین بدهکار این بانک به مبلغ 13 هزار میلیارد تومان خبر داد.
در آخرین روز کاری سال 1403، بانک ملت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف تقویت سطح تعاملات در حوزه های نوآورانه و دانش بنیان، حمایت از نخبگان کشور و همچنین ارائه خدمات مالی و بانکی، تفاهمنامه همکاری منعقد کردند.
تفاهم نامه همکاری با حضور وزیرمیراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرعامل بانک ملی ایران با هدف ارتقاء و گسترش تعاملات و در راستای سیاست های محوری دولت برای تسهیل و توسعه سرمایه گذاری در بخش گردشگری امضا شد
دیدگاه بسته شده است.