مشاور وزیر آموزش و پرورش در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر با اشاره به آغاز دورههای جبرانی تابستانه در روزهای گذشته، ویژه دانش آموزان ابتدایی و دبیرستانی که دچار افت یادگیری شدهاند گفت: این طرح همه مناطق را دربرمیگیرد، ولی اولویت با مناطق عشایری، روستایی، حاشیه شهرها و مناطق مرزی است. حمیدرضا خانمحمدی […]
مشاور وزیر آموزش و پرورش در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر با اشاره به آغاز دورههای جبرانی تابستانه در روزهای گذشته، ویژه دانش آموزان ابتدایی و دبیرستانی که دچار افت یادگیری شدهاند گفت: این طرح همه مناطق را دربرمیگیرد، ولی اولویت با مناطق عشایری، روستایی، حاشیه شهرها و مناطق مرزی است.
حمیدرضا خانمحمدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به طرح تثبیت و تعمیق یادگیری دانشآموزان اظهار کرد: افت تحصیلی رخ داده در دوران کرونا به واسطه تعطیلی آموزش حضوری در مدارس برای همگان مشهود بود چرا که آموزش حضوری جایگزینی ندارد و ما جزو کشورهایی بودیم که بسیار دیر به آموزش حضوری برگشتیم.
وی افزود: نیاز بود اختلالی که در حیطه یادگیری رخ داده برطرف شود. در همین راستا گزارشی با محوریت موضوعی افت تحصیلی در مقاطع مختلف آماده و به هیئت دولت تقدیم شد. با نظر مثبت رئیس جمهور، بودجهای برای این امر به تصویب رسید و قرار شد دورههای جبرانی تابستانه برای دانش آموزان ابتدایی و دبیرستانی که دچار افت یادگیری شدهاند برگزار شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر با بیان اینکه این طرح همه مناطق را دربرمیگیرد، ولی اولویت با مناطق عشایری، روستایی، حاشیه شهرها و مناطق مرزی است گفت: هم اکنون اجرای طرح در مناطق مختلف آغاز شده است؛ دانش آموزان مشمول شرکت در این دورهها، معرفی شدند و معلمان با آنها کار میکنند تا عقبافتادگی و کمبودهایی که وجود دارد جبران و یادگیریشان تثبیت شود.
خانمحمدی درباره اینکه آیا علیرغم آموزش حضوری در مناطق روستایی و عشایری، افت تحصیلی دانشآموزان این مناطق نیز در ایام کرونا در مقایسه با سالهای گذشته معنادار بوده است؟ گفت: کرونا، دو سال آموزش و پرورش را درگیر کرد. باوجود اینکه آموزش در اغلب روستاها عمدتا حضوری دنبال میشد، با چالشهایی مواجه بودیم. رفت و آمد معلمان با مشکلاتی همراه بود و و پیکهایی از بیماری را داشتیم که اختلالاتی ایجاد میکرد. بنابراین آموزش صد درصد حضوری در همه مدارس کشور عملا از ۱۴ فروردین ماه امسال آغاز شد.
وی ادامه داد: آموزش، یک فرایند منظم و به همپیوسته است. با همت معلمان، مدیران و همراهی خانوادهها توانستیم بعد از عید نوروز تا زمان امتحانات، آموزش مستمر حضوری داشته باشیم و قطعا دوره تابستانه که در حال برگزاری است مشکلات ایجاد شده را تا حدودی مرتفع خواهد کرد. اگر خطر رفع شود و وارد پیک جدید دیگری از بیماری نشویم، در سنجش آغازین مدارس که توسط معلمان انجام میشود، حتما نتایج مثبت طرح مشهود خواهد بود و ما هم درباره نحوه برگزاری و کیفیت تثبیت یادگیری دانشآموزان در این دوره گزارشی را آماده و ارائه میکنیم.
انتهای پیام
بانک کشاورزی به عنوان بزرگترین بانک توسعهای و تخصصی کشور، منطقه بین المللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) به عنوان هاب مرکز نوآوری و صندوق توسعه فناوریهای نوین به عنوان بازوی مالی و اجرایی پارک، با هدف توسعه تعاملات در زمینه فناوری و نوآوری در خدمات بانکی، توسعه و تسهیل خدمات بخش کشاورزی، تامین مالی طرح های نوآورانه، حمایت مالی از شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و فین تک ها و سایر حوزه های مورد نیاز کشور، تفاهم نامه سه جانبه امضا کردند.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در دیدار با معاون امور مجلس ریاست جمهوری گفت: پراکندگی منابع سلامت بسیار بالا است و به طور مثال در حوزه توانبخشی، ۵ دستگاه اجرایی، اعتبارات مربوطه را دریافت میکنند.
بانک توسعه صادرات ایران به عنوان یک نهاد توسعه ای - تخصصی و پیشرو در حنایت از شرکت های دانش بنیان در بیش از سه دهه از فعالیت خود، هم گام با سیاست های کلان اقتصادی کشور گام برداشته است.
شبکه بانکی کشور از ابتدای سال تا پایان دی ماه ۲۹۴.۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ درصد افزایش داشته است.
دیدگاه بسته شده است.