روح الله سهرابی مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم با ارائه گزارشی درباره اقدامات انجام شده در حوزه نظارت برعرضه و نمایش فیلم گفت: طی چهارماه اخیر در اداره کل عرضه و نمایش سازمان سینمایی اقداماتی انجام گرفته که در پاسخ به تقاضاها و توقعات سینماگران بسیار قابل تامل است. دستاوردهای مدیریت جدید […]
روح الله سهرابی مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم با ارائه گزارشی درباره اقدامات انجام شده در حوزه نظارت برعرضه و نمایش فیلم گفت: طی چهارماه اخیر در اداره کل عرضه و نمایش سازمان سینمایی اقداماتی انجام گرفته که در پاسخ به تقاضاها و توقعات سینماگران بسیار قابل تامل است. دستاوردهای مدیریت جدید در شرایطی حاصل شده است که سینما یکی از بحرانیترین دورههای خود اعم از مسئله خروج از دوران کرونا و بازگشت به زیست طبیعی سینما و حاشیههای پر رنگتر از متن همچون حواشی برخی فیلم ها، موانع مختلف در تعامل دو سویه بین سازمان سینمایی و برخی صنوف، بیانیه نویسی و ایجاد اختلاف و شکاف را تجربه کرده است.
به گفته سهرابی، این اداره کل بی توجه به امور حاشیهای و در اقدامی حرفهای و عملیاتی، در همهی زمینههای تحت اختیار اعم از صدور پروانه نمایش آثار سینمایی و غیرسینمایی، پروانه مالکیت ها، مدیریت فضای اکران، نحوه ایجاد تعامل بین سازمان و سینماگران و نظارت بر اقلام تبلیغی دوره شلوغ و پرترافیکی را طی کرده است.
بیش از ۳۸ فیلم سینمایی پروانه نمایش گرفتند
وی درباره تعداد پروانه نمایشهای صادر شده افزود: با وجود حساسیتهای موجود مجوز نمایش بیش از ۳۸ فیلم سینمایی صادر شده که در میان آنها فیلمهای حساسیت برانگیز و یا متوقف مانده ای، چون «علفزار»، «مجبوریم»، «ملاقات خصوصی»، «جنگ جهانی سوم»، «بانک زده ها»، «انفرادی»، «تفریق»، «بی رویا» و … به چشم میخورد.
مشکل فیلمهای بلاتکلیف در حال حل شدن است
سهرابی در ادامه گفت: بر اساس گزارش کارشناسان این اداره کل، مشکل فیلمهای بلاتکلیفی، چون «روشن»، «سه کام حبس»، «زنبورکارگر»، «رگهای آبی» و … نیز در حال حل شدن است و بنظر میرسد طی یک ماه آینده تکلیف تعداد دیگری از فیلمها که به دلایل مختلف اجازه اکران نداشته اند، مشخص شود.
۱۲۸ عنوان فیلم پروانه نمایش گرفته اند
وی درباره یگر اقدامات صورت گرفته در این حوز گفت: طی چهار ماه اخیر در بخش آثار غیرسینمایی ۱۲۸ عنوان فیلم پروانه نمایش گرفته اند این درحالی است که بیش از ۲۰ عنوان از این ۱۲۸ اثر، از سالها قبل درگیر مشکلات مختلف بوده و به دلایل مختلف اعم از مضمون و محتوا یا عدم همکاری عوامل اصلی جهت انجام اصلاحات، از پروانه نمایش محروم بوده اند.
صدور پروانه مالکیت فیلمها
سهرابی یادآور شد: صدور پروانه مالکیت فیلمها از دیگر فعالیتهای اداره کل عرضه و نمایش است که در طول چهار ماه اخیر در بخش سینمایی ۵۵ عنوان فیلم و غیر سینمایی ۳۵ عنوان فیلم مجموعا بیش از ۹۰ پرونده اثر مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار گرفته و پس از حسابرسیها و مشخص شدن درصد سهام مالکین حقیقی و حقوقی، پروانه مالکیت آنها صادر شده است.
۲۹ اثر درخواست بازبینی داشتند
وی در ادامه به اعلام رئیس سازمان سینمایی مبنی بر بخشش آن گروه از فیلمسازان که به دلایل موجه، بدون اخذ پروانه ساخت اقدام به ساخت فیلم کرده اند اشاره کرد وگفت: در این رابطه ۲۹ اثر درخواست بازبینی و ارزیابی ارائه کردند که تا زمان آماده سازی این گزارش ۲۱ فیلم از آثار مذکور مورد بازبینی و ارزیابی قرار گرفته و آثار تایید شده جهت تصمیم گیری نهایی به شورای پروانه نمایش ویدیویی و سینمایی ارجاع داده شده اند.
شورای صنفی نمایش چه می کند؟
سهرابی در خصوص تشکیل شورای صنفی نمایش و شروع فعالیت این شورا افزود: چینش صحیح اکران و ساماندهی پخش فیلمهای سینمایی که پس از جلسات متعدد و رایزنیهای مداوم اتفاق افتاد از جمله فعالیتهای جدید اداره کل عرضه ونمایش است که در مقطعی که تعداد آثار در انتظار اکران، از هر زمانی بیشتر است، مهم و موثر خواهد بود. همچنین، جلسات متعدد و مداوم با صاحبان آثار اعم از تهیهکنندگان و کارگردانان در جهت رفع موانع صدور پروانه نمایش، ایجاد تعامل و همکاری نزدیک و دو سویه مابین اداره کل عرضه و نمایش و صاحبان آثار که عموما منجر به خروج از بن بست درباره فیلمها شده است را جزو اقدامات چهار ماههی اخیر این اداره کل میتوان برشمرد. نظارت بیشتر بر مدیریت سالنهای سینمایی، نظارت دقیقتر بر قانون حضور فیلمها در جشنوارههای خارجی، نظارت جدیتر بر اقلام تبلیغی فیلمهای در حال اکران و سامان دهی به آیین نامههای اکران آثار سینمایی و نمایش ویدیویی از جمله فعالیتهای چهارماهه اداره کل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم بوده است.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
شرکت کرمان موتور از آغاز واگذاری تاکسی های برقی خود به صورت نقد و اقساط خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.