به گزارش ماجرانیوز از سازمان هواپیمایی کشوری، «حسن رضایی فر» اظهار داشت: حادثه جدی ما بین دو پرواز عبوری شرکت هواپیمایی پاکستانی به شماره ۲۱۱ در مسیر پنجاب پاکستان به شهر دبی امارات و پرواز شماره ۲۸۶ این شرکت در مسیر دوحه قطر به پیشاور پاکستان در ساعت ۰۵:۲۳ بوقت محلی روز یکشنبه ۲ مرداد […]
به گزارش ماجرانیوز از سازمان هواپیمایی کشوری، «حسن رضایی فر» اظهار داشت: حادثه جدی ما بین دو پرواز عبوری شرکت هواپیمایی پاکستانی به شماره ۲۱۱ در مسیر پنجاب پاکستان به شهر دبی امارات و پرواز شماره ۲۸۶ این شرکت در مسیر دوحه قطر به پیشاور پاکستان در ساعت ۰۵:۲۳ بوقت محلی روز یکشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۱ در فضای ایران نزدیکی شهر بندرعباس بوقوع پیوسته است.
وی افزود: پس از دریافت مکالمات هر دو پرواز با مرکز کنترل فضای کشور جمهوری اسلامی ایران، تصاویر راداری و همچنین گزارش خلبانان پرواز، بررسی های لازم توسط کمیته بررسی حوادث ترافیک هوایی انجام و مشخص شد خلبان پرواز شماره ۲۱۱ در ارتفاع ۳۶ هزار پایی آماده کاهش ارتفاع برای تحویل به مرکز کنترل فضای کشور امارات بوده و از کنترلر درخواست اعلام محدودیت فضا کرده است.
رضایی فر ادامه داد: کنترلر به ایشان اعلام کرده که آماده کاهش ارتفاع برای ۲۰ هزارپایی در موقعیت ۲۰ مایلی قبل از نقطه خاص PATAT باشد تا مجوز کاهش ارتفاع صادر شود که این موضوع توسط خلبان به اشتباه فهمیده شده و خلبان بدون اطلاع کنترلر و دریافت مجوز، شروع به کاهش ارتفاع می کند.
مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در این زمان پرواز دیگر پاکستانی به شماره ۲۸۶ که در ارتفاع ۳۵ هزارپایی در حال پرواز بوده است، دریافت هشدار برخورد هوایی (TCAS RA) را به کنترلر اعلام و نسبت به کاهش ارتفاع( دستور دستگاه هشداردهنده) به منظور جلوگیری از برخورد اقدام و دو پرواز به سلامت از روی همدیگر عبور میکنند.
وی تصریح کرد: طبق استانداردهای بین المللی کمترین فاصله استاندارد عمودی دو پرواز در نقطه ۱۰۰۰ پا تعریف شده که در این حادثه به ۷۰۰ پا کاهش یافته است.
رضایی فر در پایان گفت: اظهارنظر در خصوص نتیجه همجواری از سوی سخنگوی شرکت هواپیمایی پاکستانی در رسانه بی بی سی، قبل از بررسی مدارک امری غیر حرفه ای بوده که می تواند با هدف غیرایمن اعلام کردن فضای کشور جمهوری اسلامی ایران باشد که واقعیت ندارد.
جلسه کمیسیون هماهنگی روابط عمومی بانکهای دولتی و نیمهدولتی با حضور علیرضا قیطاسی دبیر شورای هماهنگی بانک های دولتی و نیمه دولتی برگزار شد.
در شگردهای جدید کلاهبرداری، کلاهبرداران از مشتریان شبکه بانکی، اطلاعات روی کارت آنها را به بهانه های مختلف خواسته و سپس از آنها درخواست می کنند آخرین حلقه تکمیل کننده تراکنش یعنی رمز دوم ارسال شده به گوشی را برای آنها بخوانند و با این روش، حساب آنها را خالی می کنند.
بانک ملت در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود با مشارکت سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور، فرآیند ساخت و تکمیل مدرسه در شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان را آغاز کرد.
«آکادمی بانکداری هوشمند» بانک صادرات ایران، همزمان با روز فناوری اطلاعات با ایجاد یک مرکز دائمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کار خود را آغاز کرد
دیدگاه بسته شده است.