«محمدمهدی برادران» امروز در جریان افتتاح بیست و دومین نمایشگاه تخصصی بین المللی صنعت در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز درخصوص دلایل رشد بخش صنعت، افزود: مطابق آمارهای منتشره مرکز ملی آمار ایران، بخش صنعت در سه ماهه نخست امسال رشد ۵.۱ درصدی تجربه کرده و با وجود مشکلات تامین برق و غیره، این […]
«محمدمهدی برادران» امروز در جریان افتتاح بیست و دومین نمایشگاه تخصصی بین المللی صنعت در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز درخصوص دلایل رشد بخش صنعت، افزود: مطابق آمارهای منتشره مرکز ملی آمار ایران، بخش صنعت در سه ماهه نخست امسال رشد ۵.۱ درصدی تجربه کرده و با وجود مشکلات تامین برق و غیره، این رشد در فصل تابستان نیز تداوم داشته و روند تولید، صادرات و کیفیسازی صادرات مثبت بوده است.
وی گفت: تسهیل تامین مواد اولیه و ایجاد محدودیت برای واردات سبب شد تا تولیدکنندگان نیز اعتماد بیشتری پیدا کرده و تولید انبوه محصولات را با شدت دنبال کنند.
برادران بیانداشت: این حجم تولید بالا هم در بازار داخلی و هم با نگاهی به بازارهای بینالمللی و افزایش صادرات ملموس بوده است.
وی همچنین با اشاره به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از چرخه تولید و اقتصاد کشور، خاطرنشانکرد: حذف این ارز گرچه ابتدا تورمزا بود و مشکلاتی را برای صنایع بهویژه صنایع غذایی ایجاد کرد، اما ضرورتی بود که همه صاحبان صنایع نیز بر آن اذعان داشتند و تاکید میکردند که این رانت و امتیاز ویژه باید حذف شود، زیرا مشکلات متعددی در عرصههای تولید و صادرات ایجاد کرده بود.
معاون وزیر صمت ابراز امیدواری کرد: با شافافسازی انجام شده و همچنین بازار رقابتی که مهیا شده، بتوانیم در صنایع غذایی با واردات مواد اولیه بهویژه در حوزههای گندم، آرد و روغن که نرخهای جهانی آنها نیز کاهش یافته، آنها را به صنعت خود منتقل کنیم تا بازارمان حفظ شود.
برنامه صادرات صنایع دارویی
وی یادآور شد: در تلاشیم سایر حوزهها و صنایع را نیز به سمت رقابتیتر شدن پیش ببریم، در این زمینه توجهویژهای به صنایع دارویی و صادرات این صنعت داشتهایم و تفاهمنامههای خوبی با سازمان غذا و دارو منعقد شد و اکنون یک برنامه مهم برای صادرات در این صنعت دنبال میشود.
برادران گفت: این برنامه تاکنون درگیر محدودیتهای ناشی از ارز دارو بوده، اما اکنون تولیدکنندگان رضایت دارند زیرا بدون محدودیت میتوانند به صادرات بیاندیشند و این مهم ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بوده که به سالمسازی فضای تولید کمک کرده است.
وی همچنین با اشاره به رشد حرکت شرکتها به سمت دانشبنیان شدن، اظهار داشت: در این زمینه شرکتها و بهخصوص شرکتهای باسابقه و قدیمی به این سمت و سو حرکت کردهاند و از ابتدای امسال تاکنون عمده محصولات به بهرهبرداری رسیده در حوزه دانشبنیان بوده که پس از سالها به نتیجه رسیدهاست.
به گزارش ماجرانیوز، بیست و دومین نمایشگاه تخصصی بین المللی صنعت امروز با حضور ۴۲۶ شرکت داخلی و خارجی از جمله چین، آلمان، ژاپن، ترکیه، اسپانیا، ایتالیا، بلژیک، مالزی، تایوان کره جنوبی، لهستان و مجارستان در بیش از ۳۱ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی در محل نمایشگاه بین المللی تهران گشایش یافت.
۶۶ شرکت از شرکتهای حاضر در این دوره از نمایشگاه صنعت دانش بنیان هستند.
این نمایشگاه از امروز به مدت چهار روز (نهم تا دوازدهم مهرماه) همه روزه از ساعت هشت تا ۱۵ در محل نمایشگاههای بین المللی تهران آماده بازدید علاقهمندان است.
معاون مالی بانک صادرات مهمترین سیاست بانک را حمایت از نقدشوندگی و تقویت سهم اعلام کرد و به آخرین جزییات از تجدید ارزیابی و افزایش سرمایه وبصادر و برنامه های این بانک برای سهامداران خود پرداخت.
رتبه دوم در مانده تسهیلات قرض الحسنه، رتبه سوم در پرداخت تسهیلات فرزندآوری در شبکه بانکی و رتبه چهارم در کسب درآمدهای عملیاتی، مانده تسهیلات اعطایی و تراز مالی در بین بانکهای بورسی اهم دستاوردهای بانک صادرات در پایان آبان ماه بود.
نرخ سود بین بانکی با افزایش ۰.۰۷ درصدی نسبت به هفته قبل ۲۳.۸۶ درصد شد.
مدیرعامل بانک سینا در دیدار با استاندار آذربایجان غربی، از آمادگی این بانک جهت حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.