به گزارش ماجرانیوز از سازمان توسعه تجارت، احمدرضا علایی، امروز با حضور در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر سیما در خصوص علل کاهش صادرات به کشورهای عراق و افغانستان اظهار کرد: این کاهش معنادار و نگران کننده نیست. وی علت اصلی کاهش صادرات ایران به این دو کشور را تغییرات سیاسی در این کشورها و […]
به گزارش ماجرانیوز از سازمان توسعه تجارت، احمدرضا علایی، امروز با حضور در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر سیما در خصوص علل کاهش صادرات به کشورهای عراق و افغانستان اظهار کرد: این کاهش معنادار و نگران کننده نیست.
وی علت اصلی کاهش صادرات ایران به این دو کشور را تغییرات سیاسی در این کشورها و فقدان ثبات سیاسی خواند و افزود: بیش از ۸۰ درصد تجارت ما با کشورها همسایه است و باید بپذیریم ثبات در تجارت تابع متغیرهایی است که ثبات سیاسی یکی از مهمترین آنهاست.
علایی این کاهش را نوسانی خواند که نباید موجب نگرانی شود با بیان اینکه علت دیگر این نوسان تغییر سیاستهای داخلی دولت افغانستان و عراق است، اضافه کرد: این کشورها به دنبال حمایت از تولید ملی رفتهاند و همین موجب شده تا کالاهایی که پیش از این به این کشورها صادر کنیم، مشتری نداشته باشد.
معاون ارتقای کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت ادامه داد: به طور مثال دولت افغانستان بنا ندارد واردات محصولات پلاستیکی و دولت عراق نیز محصولات کشاورزی را انجام دهند و به سمت تولید و حمایت داخلی رفتهاند.
وی شاخص آماری تغییرات در میزان صادرات به این کشورها را معنادار ندانست و گفت: افزایش صادرات ما به عمان معنادار و به علت برخی اقدامات رخ داده است؛ اما کاهش صادرات به افغانستان و عراق با اصلاح برخی سیاستها قابل جبران است.
علایی تاکید کرد: به عنوان مثال زمانی که سیاست یک کشور در قبال واردات کالایی تغییر میکند، ما باید دنبال راهکار جایگزین برای آن باشیم و در سبد کالایی خود تجدیدنظر کنیم.
معاون سازمان توسعه تجارت یکی از اقدامات جهت برقراری توازن در تجارت با افغانستان و عراق و افزایش صادرات به این کشورها را تولید مشترک محصولات در خاک این کشورها عنوان کرد و گفت: حتی میتوانیم محصولات واسطهای را به عراق و افغانستان صادر کنیم.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
۹۰ درصد چک ها در اردیبهشت ماه وصول شدبراساس آمار چکهای مبادلهای در اردیبهشت ماه، بیش از 9 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 9317 هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادلهشد که از این میزان، بیش از 8 میلیون و 800 هزار فقره به ارزش 7975 هزار میلیارد ریال وصول شده است
دیدگاه بسته شده است.