اشکان هراتی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز اظهار داشت: این تعداد دستگاهها یا توسط صاحبان کارتخوانها و یا توسط سازمان امور مالیاتی با هماهنگی بانک مرکزی غیرفعال شده است. وی افزود: ساماندهی دستگاه کارتخوان بانکی در راستای اجرای ماده ۱۱ قانون پایانه فروشگاهی با همکاری سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی از […]
اشکان هراتی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز اظهار داشت: این تعداد دستگاهها یا توسط صاحبان کارتخوانها و یا توسط سازمان امور مالیاتی با هماهنگی بانک مرکزی غیرفعال شده است.
وی افزود: ساماندهی دستگاه کارتخوان بانکی در راستای اجرای ماده ۱۱ قانون پایانه فروشگاهی با همکاری سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی از ۱۵ دیماه ۱۴۰۰ صورت گرفت.
اتصال ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار کارتخوان به پروندههای مالیاتی
رییس اداره اجرایی مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی ادامه داد: حدود ۱۸ میلیون و ۷۷۹ هزار مورد تعداد ابرازهای پرداخت بود که از این تعداد حدود هشت میلیون و ۳۰۰ هزار کارتخوان به صورت فعال به پروندههای مالیاتی متصل شدند.
هراتی با بیان اینکه اجرای ماده ۱۱ قانون پایانه فروشگاهی یکی از مواد زیرساختی برای اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان بوده است است، گفت: این امر در کنار ماده ۱۰ و شناسایی حساب های تجاری از جمله پیش نیازهای اساسی برای اجرای اثربخش قانون بوده است که به انجام رسید.
شناسایی حسابهای تجاری تا شهریورماه
وی تأکید کرد: ماده ۱۰ این قانون نیز برای شناسایی حسابهای تجاری بوده است که جلسههای مستمر هفتگی با کارشناسان بانک مرکزی برگزار شده و در حال برگزاری است که در همین راستا هشت میلیون حساب تجاری را شناسایی کردهایم.
رییس اداره اجرایی مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی ابراز امیدواری کرد تا اواسط شهریورماه بتوانیم حسابهای تجاری را نیز شناسایی کنیم.
وی از راهاندازی سامانه مودیان مالیاتی خبر داد و گفت: با تکمیل زیرسامانههای اصلی، سامانه مؤدیان راه اندازی و امکان عضویت داوطلبانه و ایجاد کارپوشه برای مؤدیان از ۲۰ تیرماه امسال از طریق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی اعلام شد و تا مقطع کنونی حدود ۶ هزار مودی عضو این سامانه شده و در خصوص ایجاد کارپوشه خود پیامک دریافت کردهاند.
بانک قرضالحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۳ با پرداخت حدود ۵۰ هزار فقره وام ازدواج و فرزندآوری، نقش بسزایی در حمایت از خانوادههای ایرانی ایفا کرد.
شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا به عنوان بازوی اجرایی بانک ملی ایران در راستای سیاستهای خروج از بنگاهداری، در سالهای اخیر با شتاب بیشتری به واگذاری سهام شرکتهای تابعه پرداخته و در فاصله سالهای 1402 تا 1403 موفق به واگذاری داراییهایی به ارزش 50 هزار میلیارد ریال شده است که بزرگترین واگذاریهای تاریخ فعالیت خود را رقم زده است.
رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی و ۳.۴ درصدی تشکیل سرمایه ثابت در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳اقتصاد کشور در 9 ماهه 1403 به قیمت بازار معادل 3.7 درصد و بر حسب عوامل تولید "با احتساب نفت" 3.1 و "بدون احتساب نفت" 2.9 درصد (به قيمتهاي ثابت سال 1400) رشد کرد. همچنین "تشکيل سرمايه ثابت ناخالص" در سه ماهه سوم سال 1403 رشد 4.4 درصدي نسبت به دوره مشابه سال قبل و رشد 3.4 درصدی در نُه ماهه سال 1403 داشته است
فروش "اوراق ودیعه بانک مرکزی" با نرخ سود ۲۷.۵ درصد در شعب بانک رفاه کارگران آغاز شده و تا روز سهشنبه ۲۸ اسفند ماه سال جاری ادامه دارد.
دیدگاه بسته شده است.